bugün

cemre mirel

gurur duyulası olmadığı gibi utanç verici de olmadığına inandığım bir haber bu. anlamayanlar için açıyorum;
bu haberi gurur duyarcasına vermeleri yanlış
bu haberdeki olayı utanılası bir durum olarak algılamak da yanlış.

cinselliği düzmek, becermek ve hatta düdüklemek olarak algılamak da ne demek oluyor anlayan beri gelsin. sevdiğiniz kadınla seviştikten sonra yüzünü eğip "sen beni düzdün bu çok utanılacak bir şey artık senin yüzüne bakamam" demesini mi bekliyosunuz?
hamilton'un bir kız arkadaşı olmuş, beğendiği, istediği ve bir çok sevgilinin yaptığı gibi seviştiği. (uyandırmak istemezdim kardeşlerim ama çoğunuz sevişiyorsunuz, çevrenizdeki kadınlar da öyle. tamam. şimdi sakin olun hazmedin ve devam edelim) ve bu kız türk. tamam bitti. ne diye uzatılır bu?
efendiler kızımızı düdüklemediler, bilakis kızmız bir çok kadının arzuladığı bir insanla birliktelik yaşamış. bununla da hava atıyor. maria sharapova ile sevişseniz ne yapardınız? maria sizi one nite stand olarak görmüş olsa bile en kısa sürede kaç kişiye anlatabileceğinizin hesabını yapmaz mıydınız? bunu bir kadın anlatınca ne oluyor? farklı olan ne? çükü yok diye bir kadın yaşadığı cinsellikle övünemez mi? (ben kadının da erkeğin de cinsellikle övünmesine karşıyım. kıyaslama yapıyorum sadece. kimse şiddetle atlamasın üzerime)
neyse olan olmuş sevişen sevişmiş. üçüncü elma için afiyet olsun