bugün

xabze

arkadaşlar ben çok takılmıyorum burda son zamanlarda. ama şu arkadaşla ilgili bi uyarayım sizi dedim belki takip edeni vardır, kendini ona adayanı vardır bağlananı vardır her neyse... arada sıkıntı hayal kırıklığı neyin olmasın.

bu adam mütemadiyen başkalarının yazılarını kopyalayıp kendine aitmiş gibi yayınlıyor. yazının altına bi "alıntıdır, şu şu yazardan alınmış bir yazıdır" gibi ibare de koymuyor. bir kere benim yazıyı almış yayınlamışken gördüm tesadüfen yemin olsun. mesaj attım, yazının bana ait olduğunu söyledim. direkt sildi saolsun. cevap neyin vermedi. bişey demedim geçtim. şimdi de baktım itü sözlükte "guzelcekaybetmek" nickli, buralarda "sirkecidentrengider" nickiyle bilinen birinin yazısını almış kopyalamış. başlığı da "hoşlanılan kızın evinde sıçmak"

zannetmiyorum ki bu adam sirkecidentrengider olsun. onun, benim ya da başkalarının yazısını kopyalamaya ihtiyacı olduğunu sanmam. besbelli bu başka bir hazret. onun bunun yazılarını kopyalayıp duruyor. artık, sosyal deney mi yapıyor tepki mi ölçüyor neyin peşindedir bilemem. uyarayım istedim.

yazının resmini aldım. bunu okursa silme ihtimali yüksek çünkü yazıyı. aslında çok da önemli değil. neticede çok var bu tip yazarlar. ama ilgilenen falan olursa atarım tam bilmiyorum da... öğretirsiniz artık. napiim abi bi tek painte yapıştırmayı biliyorum. teknoloji özürlüyüm allah beni kahretmesin. maksat iftira attı demesinler.

çalan çırpan bir yazar. saygılar sevgiler kendisine.
güncel Önemli Başlıklar