galatasaray

Beşiktaş ile oynanan derbiyi 2-0 kazanan takım.

Koydunuz mu? Bilemem ama ileride sizi zor günlerin beklediğinden hala haberiniz yok Mayıs ayında yeni yönetim gelecek gelen gideni her zaman aratır bu da öyle olacak.yönetim akpyi çok sevdiği için mi saraya gitti? Tabiki de Hayır oğlum dünya kadar borcunuz var.stadın dışı hala sıva lan sıva insan bir boya sürer oraya üstünü kapatamazsanız Toki elinizden alacak stadı haberiniz yok.sneijder ve muslera garanti gidecek bu adamlara bel bağlamayın melo tamam eyvallah oynuyor ama para vermezseniz kapınızda köpek bile durmaz kankalar genelleme olacak ama kısa süreli yükselmelerden sonra sizde bir hareketlenme oluyor sonra foss oluyor fatih terim olmadan galatasaray bir hiç bunu herkes biliyor.ne demiş atamlarımız büyük lokma ye büyük konuşma demişler zamanında para komidinin üzerinde diye pankart açtınız.ilahi adalet var ki feda bile yapamıyorsunuz kusura bakmayın ama taraftarınız iyi gün taraftarı arsenal, dortmund maçlarından sonra ben gsli değilim ki diyenler doludur etrafınızda şimdi hepsi fanatik yapmayın böyle gözünüzü seveyim.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026