bugün
- saraca'nın karizmatik otomobili18
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri22
- kimsenin vajinasıyla ilgilenmiyorum14
- incel16
- yazarların şimdi dinlediği şarkıdan bir cümle16
- birini gözünde çok büyütmek11
- sıla bebeğin üzerinde 42 tane diş izi çıkması11
- sokak ortasında 31 çeken adam11
- akşam yemeği18
- uludağ sözlük playboyu8
- sözlük yazarlarının takip edilme anıları12
- anın görüntüsü16
- kızıl goncalar dizisini izleyen sözlük erkeği10
- menuet15
- herkese sevgiyle yaklaşan tip13
- inci sözlük10
- ben albay kemal artık veda etme zamanı geldi8
- klarnet calan sarapci koala 614
- true abi9
- kadınla hesap ödeme kavgasına girişmek12
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi20
- bim yerine migros'a gitmek11
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi34
- sözlük erkeklerinin 1 60 boyunda olması14
- dinlenme tesisleri11
- islamın olduğu yerde huzurun olmaması16
- kadınların hafif şiddetten hoşlanması9
- bik bik vs kuresel ikinma38
- gelinlik9
- roka yedim ölür müyüm16
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak26
- kahvaltıya davet edilmek12
- bugün arabama binen mini şortlu küfürbaz kız11
- türkiyede kadın olmanın zorlukları9
- evlenmelik sözlük erkekleri12
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek12
- beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması13
- yemeklere soğan koymak11
- yazarların almanca seviyelerini gösteren cümle9
- sözlükte yazmasını istediğiniz ünlüler13
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir12
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- kızın kafasını kesip intihar eden genç33
- burun estetiği11
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- nervio11
- 65532110
enerjik bir duruşun yanında ''dün gece uyuyamadım'' sözü, kendi içinde bi dünya ki kapalı gökyüzü... f628, içinde ah'lar vah'lar yankılanan uzaktan şaşalı bir panayır. hayata bakış açısı kısmen karamsar, biraz pesimist. gözünde gördüğü her şeyi eksi ile çarpan bir gözlük var. optik biliminin çözüm bulamadığı bozukluktur bu, garip. gerçi karamsar, pesimist vs. bunlar kendi tabirleri değil. aslına bakarsan ona göre realite bu yani gerçeklik. hayat, hakkında düşünülmeyecek kadar ağır, kafana takmadan yaşanamayacak kadar mantıksız.
--
kadınlar, erkeklerin üzerinde yarattığım etkinin beşte birini yaratamadığı bir tür. bana karşı duvarları örülü bir tecessüs. ''berlin duvarı bile yıkıldı'' diye düşünme!! bazı duvarlar yıkılmaz. kapılar açılmak için değil kimilerini dışarıda tutmak için yapılır.
--
dış görünüş?? para?? bunları önemsemez pek. belki de kaybı buradan kaynaklanır?? güzel giyindiği için kendini saygın bir insan olarak nitelendirecek kişilerin aslında elbiseye saygı duyduğunu düşünür zira. platon ''büyük şeylere kafası basmayanlar gereksiz şeylerle ömür geçirir'' der. haklı olabilir mi?? ne dersin???
f628, başka bi amaç bulamadığım için kendini yetiştirmeyi gaye edinmiş bir insan. tıpkı tesla gibi modern dünyayı anlayamamış bir düşünce. kaliteli olunca fark edileceğini düşünür içten içe. aslında bu eskide doğrudur, kitap ''elmas yerde kalmaz'' der. lakin dönemimizde önemli vasıf kalite değil, reklamdır bunu anlamaz işte. söylesene kaç kişi tezgahta satılan ürünün kaliteli olduğunu fark eder ki sence??
--
şu günlerde entellektüel birikim edinmekle hata ettiğimi düşünüyorum dostum. kimsenin olmadığı parkurda koşan adam misaliyim. insanlar kitap okuyan kişinin sıkıcılığı temsil ettiğini düşünür, seziyorum bunu. biraz sohbetin akabinde ''sen çok komik biriymişsin yahu!!'' tabirleri. önyargı!!
insanlar yanılır dostum, yalnızlığı fiziksel olarak algılar bi çoğu, ruhani bi kavramdır aslında. tek olmak ile yalnız olmak farklı şeyler, bu ince çizgiyi gözetebilen insan sayısı pek nadir. hülasa, etrafında birilerinin olması yalnız olmadığın manasına gelmez dostum bilakis en çok kalabalıklarda yalnızlık basar beni. neden mi?? insanlar rasyonel sayılar gibidir çünkü paydaları eşit olmadığı sürece işleme giremezler.
yalnız olduğum için okumaya başlamıştım, şimdi ise okuduğum için yalnız kalıyorum.
--
kadınlar, erkeklerin üzerinde yarattığım etkinin beşte birini yaratamadığı bir tür. bana karşı duvarları örülü bir tecessüs. ''berlin duvarı bile yıkıldı'' diye düşünme!! bazı duvarlar yıkılmaz. kapılar açılmak için değil kimilerini dışarıda tutmak için yapılır.
--
dış görünüş?? para?? bunları önemsemez pek. belki de kaybı buradan kaynaklanır?? güzel giyindiği için kendini saygın bir insan olarak nitelendirecek kişilerin aslında elbiseye saygı duyduğunu düşünür zira. platon ''büyük şeylere kafası basmayanlar gereksiz şeylerle ömür geçirir'' der. haklı olabilir mi?? ne dersin???
f628, başka bi amaç bulamadığım için kendini yetiştirmeyi gaye edinmiş bir insan. tıpkı tesla gibi modern dünyayı anlayamamış bir düşünce. kaliteli olunca fark edileceğini düşünür içten içe. aslında bu eskide doğrudur, kitap ''elmas yerde kalmaz'' der. lakin dönemimizde önemli vasıf kalite değil, reklamdır bunu anlamaz işte. söylesene kaç kişi tezgahta satılan ürünün kaliteli olduğunu fark eder ki sence??
--
şu günlerde entellektüel birikim edinmekle hata ettiğimi düşünüyorum dostum. kimsenin olmadığı parkurda koşan adam misaliyim. insanlar kitap okuyan kişinin sıkıcılığı temsil ettiğini düşünür, seziyorum bunu. biraz sohbetin akabinde ''sen çok komik biriymişsin yahu!!'' tabirleri. önyargı!!
insanlar yanılır dostum, yalnızlığı fiziksel olarak algılar bi çoğu, ruhani bi kavramdır aslında. tek olmak ile yalnız olmak farklı şeyler, bu ince çizgiyi gözetebilen insan sayısı pek nadir. hülasa, etrafında birilerinin olması yalnız olmadığın manasına gelmez dostum bilakis en çok kalabalıklarda yalnızlık basar beni. neden mi?? insanlar rasyonel sayılar gibidir çünkü paydaları eşit olmadığı sürece işleme giremezler.
yalnız olduğum için okumaya başlamıştım, şimdi ise okuduğum için yalnız kalıyorum.
güncel Önemli Başlıklar