bugün
- fenerbahçe biraz sert biraz katı14
- kendini çok önemli sanan yazar11
- üniversiteli eskort kadınlar10
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz4
- türk kızı6
- ağırlık kaldıramayan erkek3
- fikir paylaşma günü6
- şahin siyonistle islamcı kardeştir5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- sivas2
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek4
- bir insanı tanımak5
- yeni iş yerinde yaşanan olaylar ve klişeler2
- nineteen ninety four5
- türkiye'yi ışid zihniyeti yönetseydi nasıl olurdu4
- bütün dövmeli kızlar patlaktır7
- kurtlar vadisi2
- allah tüm insanları isa'nın suretinde yaratmıştır4
- adalet bakanlığı'nın 15 bin alım süreci2
- ey insan7
- şehrin bağırsaklarını sevmek5
- kedi sevmeyen insan4
- e r'e k t o r5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin2
- 9 eylül 2026 barcelona feyenoord maçı2
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız2
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- ateizm sekülerizm deccaliyet ruhunun bi parçasıdır3
- özgür özel11
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak5
- kazandibinin pişmemiş kek olması2
- osimhensiz galatasaray6
- hazreti muhammed yahudilerle ticaret yapmaz mıydı2
- kiraz cicegi kolonyasi20
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- sudekiray7
- tava böreği3
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- bir başlık açmak için akla fikir gelmemesi2
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek14
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- gece gece bamya yenir mi8
- bakarız diyen erkek17
- e r'e k t o r bay bey birader2
- rus kadınla evlenir misiniz10
- ikizler burcu4
- recep tayyip erdoğan15
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- ruhi çenet11
benim açtığım bir twitter hesabı. ( @anadolupartili ) (a ve p büyük harflerle sözlüktü tüm harfler küçük olduğu için uyarayım.)
açılma süreci ve açılma amacı aşağıdadır.
emine ülker tarhan daha chp de ilen sevmiştim. sadece konuşan siyasetçilerden değildi. eylem insanıydı!
ergenekon kumpasının tiyatrosunun karşısında silivrideydi. gezi parkında gençlerle beraber gaz yedi.
o bir anneydi. gencimizi yavrusu gibi gören onlara zeval gelmesin diye en önde duran
cumhurbaşkanlığı seçiminde (ekmek bahaneydi) rte için ekmeleddini çıkaranların karşısına dikildi.
yine sadece konuşup elini taşın altına koymayanlardan olmadı! madem arkadaşlarım, sevenlerim layık gördü adayım dedi.
binlerce insan gibi benim de artık sempatim sevdaya dönüşüyordu.
koltuğunu düşünenler, başarısızlık durumunda tepkiden korkanlar, liderin ağzının içine basıp tırsanlar vs. hesaplar arasında yitip gitti adaylığı. ama yılmadı!
o zamanlar da oyları bölecek diye eleştiriyorlardı!
oysa ki matematik tam aksini söylüyordu! (bkz: emine ülker tarhan/#24329468)
nitekim matematiğin dediği oldu!
insanlar oy kullanmasın, iyice umutsuzluğa gömülsün, ak diktatörlüğün gölgesini üzerinde hissetse de ses çıkaramasın diye soft tayyip aday gösterilmişti temsil edilmediğini düşünenlere tıpış tıpış sandığa gideceksiniz denilmişti! oysa ki biz anadolu insanıyız! biz ferman padişahın ise dağlar bizimdir diyenleriz! bize emrivaki sökmez! nitekim sökmedi de! tayyip karşısında soft tayyip dayatmasına karşı çıkanlar olarak dönemin moda tabiri ile direndik!
eleştirilerinin dozu arttıkça sosyal medyada linç ekipleri devreye girdi!
ak troller gibi chp trolleri de bol keseden sallıyordu!
emine ülker tarhanın;
- kürdofobisi var!
- elitist!
- islam düşmanı!
bu eleştirilere de cevabını en azından sözlük üzerinden vermiştim (bkz: emine ülker tarhan/#24775621)
istifasıyla bile y-chpyi kendine getirme, sonradan eklemlenen ve altı oka hiç de yakışmayan y yi atma uğraşındaydı!
bi an çok sevindim ama sonra içimi bir korku kapladı. umarım siyasete küsmez, mücadeleden vazgeçmez diye düşündüm. twitterda @the_mc_barz adresimden #emineulkertarhanpartikur diye hashtag açtım. pek bir ses getirmedi. ama olsun önemli olan varamasak da yolunda ölmek idi.
sonra emine ülker tarhan bir kez daha eylem insanı olduğunu gösterdi.
sadece yanlışı söylemek olmazdı.
doğruyu da göstermek, alternatif olmak gerekirdi.
atatürkün kızına yakışan buydu.
o bunu yaptı.
sevdamız aşka dönüştü
parti kurulduğunda linç girişimi başladı.
benim silahım / gücüm sözlük idi.
oradan cevap verip ulaşabildiğim kadar kişiye ulaşmaya çalıştım.
(bkz: emine ülker tarhan/#25815713)
chpnin oylarını bölecek eleştirilerinin yersiz olduğunu anlattım.
(bkz: anadolu partisi/#25919884)
parti kurulduğu andan itibaren twitterda kurucuları, il/ilçe başkanlarını vs. takip etmeye ilk etapta gördüğümüz eksiklikleri aktarmaya çalıştım.
sağ olsunlar çok kibar insanlar. bizdeki heyecanın ve hevesin farkındaydılar. sabırla dinlediler. üşenmediler cevap verdiler.
anadolu partisi genel merkezini ve il başkanlarını arayarak bilgi verdim. edindiğim bilgileri sosyal medyada yaymaya çalıştım.
baktım ki imece bir çalışma var.
kurucular çok yoğunlar. örgütlenmek ve yasal zorunlulukların peşinde koşturmak çok zamanlarını alıyor.
@anaparti1411 hesabı ile yapılan duyurularda seçici davranılıyor.
açılan bir sürü sahte anadolu parti hesabı var.
insanlar birkaç kişi haricinde parti kurucularını vs. tanımıyor.
il/ilçe örgütlenmeleri ile partiye gönül verenler ve halk arasında bir köprü eksikliği var.
ee emine ülker tarhanın gençlere güveni de malum.
kolları sıvadım.
anadolu partililer ( @anadolupartil )i diye bir twitter hesabı oluşturdum.
amacım emine ülker tarhanın dediği gibi onlara sandıkları kadar çok olmadıklarını, bize de sandığımız kadar az olmadığımızı göstermekti.
aman barajı geçemez düşüncesi ile elleri titreye titreye, ehven-i şerdir deyip başka partiye oy verenlere çok olduğumuzu onların da katılımı ile daha da büyüyeceğimizi, artık bir alternatiflerinin olduğunu göstermekti.
her gün anadolu partisi ve emine ülker tarhan başta olmak üzere diğer kurucular hakkında yorum yapan kişileri ekliyorum. onlardan dönüşlerle ve yorumlarımıza / haberlerimize teveccüh gösterenlerle birlikte @anadolupartili hesabı kısa zamanda 500 takipçiyi geçti ve her geçen gün artmaya devam ediyor.
bu hesap beklediğimden fazla ilgi görünce kucağında yeni doğmuş bir bebeği tutan baba gibi incitmekten korktum. vereceğim mesajlarda yanlış anlaşılma riskini ortadan kaldırmak için anadolu partisi kurucularının söylemlerini ve parti programından özetleri twit atmaya başladım.
@anadolupartili hesabının kurumsal kimliği zeval görmesin diye şahsi düşüncelerimi şahsi (@the_mc_barz) hesabından yazıyorum. daha sonra @anadolupartili hesabından paritye gönül vermiş herhangi bir insanın twitini paylaştığım gibi rtliyorum.
bu hesabı açma amacım
1) atatürkün devrimleri yolundan gideceğine inandığım emine ülker tarhana destek olmak
2) anadolu partililerin ve özellikle gençlerin parti ile ilgili görüş, düşünce, istek ve taleplerini dile getirebileceği bir platform yaratmak
3) sn. emine ülker tarhanın dediği gibi sandıkları kadar az olmadığımızı görmek ve göstermek
4) penguen medyası karşısında sosyal medyanın gücünü göstermek, partimize ilişkin haberleri paylaşarak sosyal medyada sesimizi duyurmak
5) sahte anadolu partisi hesaplarından olabilecek herhangi bir bilgi kirliliğinin önüne geçmek (diğer gönüllü hesaplar yanlış anlamasın. trollemek amacı ile açılabilecek hesapları kast ediyorum)
6) anadolu partisinin resmi twitter hesabı sadece tek yönlü iletişim için oluşturulmuş ki doğrusu da bu. @anadolupartili hesabı ile çift yönlü iletişimi sağlamaya çalışmak.
örnek olarak partimiz ve sloganlarına ilişkin görüşleriniz nelerdir? diye açıkça sorabiliyoruz.
ileri aşamada gelen cevapları özetleyip kuruculara / parti yönetimine iletebilecek hale geleceğiz.
üye sayısı artığında maliyetsiz kamuoyu yoklaması yapılabilecek bir hal alacak.
parti tabanının parti yönetiminden beklentilerini ortaya koymak.
örneğin #neden anadolupartisi diye başlattığımız hashtage kurucularımız da destek oldu. herkes nasıl bir parti görmek istiyorsa, hangi yaralara çare olmasını umuyorsa dile getiriyor.
7) twitterda aktif olacak en azından 1.000 kişilik gönüllüye ulaşmak. hükümetin ve penguen medyasının yaydığı suni gündem / dezenformasyon yerine, ülkenin gerçeklerini konuşacak bir gündemi ilk etapta twitterdan başlayarak yaymak.
8) kurucularımız/parti yönetimi/il/ilçe örgütlenmeleri ile partiye gönül verenler ve halk arasında bir köprü olmak.
herhangi bir ilçemizdeki örgütlenme çabasından ya da başarıdan tüm parti gönüllülerini / halkı haberdar etmek.
9) insanlara en azından twitter üzerinden partiye destek olunabileceğini göstermek
10) anadolu partisi programını ve siyasete getireceğimiz yenilikleri anlatmak
11) gezi zekasını konuşturmak.
bu bağlamda ilk sloganımız.
#anamızıaldıkgeliyoruz
emine ülker tarhan için ilk etapta seçilen
#anadolukadını
yerine
ya da bir çok kişinin dile getirdiği gibi #atatürkünkızı sloganını kullanabiliriz.
ben
#celikleydi
sloganını da çok yakıştırıyorum. bakalım benimsenecek mi?
sizlerden gelecek önerilerle bu kısım gelişecektir.
12) örgütlenmede partimize yardımcı olmak her il ve ilçede twitterda destek hesapları açarak bulunulan bölgedeki parti gönüllülerinin belirlenmesi ve partiye kazandırılmasına yardımcı olmak.
örneğin bazı illerde henüz yapılanmamız yok. kurulana kadar o ildeki gönülleri destek hesapları aracılığı ile organize edebiliriz.
özetle: Anadolu partisi çok güzel gelsenize : )
açılma süreci ve açılma amacı aşağıdadır.
emine ülker tarhan daha chp de ilen sevmiştim. sadece konuşan siyasetçilerden değildi. eylem insanıydı!
ergenekon kumpasının tiyatrosunun karşısında silivrideydi. gezi parkında gençlerle beraber gaz yedi.
o bir anneydi. gencimizi yavrusu gibi gören onlara zeval gelmesin diye en önde duran
cumhurbaşkanlığı seçiminde (ekmek bahaneydi) rte için ekmeleddini çıkaranların karşısına dikildi.
yine sadece konuşup elini taşın altına koymayanlardan olmadı! madem arkadaşlarım, sevenlerim layık gördü adayım dedi.
binlerce insan gibi benim de artık sempatim sevdaya dönüşüyordu.
koltuğunu düşünenler, başarısızlık durumunda tepkiden korkanlar, liderin ağzının içine basıp tırsanlar vs. hesaplar arasında yitip gitti adaylığı. ama yılmadı!
o zamanlar da oyları bölecek diye eleştiriyorlardı!
oysa ki matematik tam aksini söylüyordu! (bkz: emine ülker tarhan/#24329468)
nitekim matematiğin dediği oldu!
insanlar oy kullanmasın, iyice umutsuzluğa gömülsün, ak diktatörlüğün gölgesini üzerinde hissetse de ses çıkaramasın diye soft tayyip aday gösterilmişti temsil edilmediğini düşünenlere tıpış tıpış sandığa gideceksiniz denilmişti! oysa ki biz anadolu insanıyız! biz ferman padişahın ise dağlar bizimdir diyenleriz! bize emrivaki sökmez! nitekim sökmedi de! tayyip karşısında soft tayyip dayatmasına karşı çıkanlar olarak dönemin moda tabiri ile direndik!
eleştirilerinin dozu arttıkça sosyal medyada linç ekipleri devreye girdi!
ak troller gibi chp trolleri de bol keseden sallıyordu!
emine ülker tarhanın;
- kürdofobisi var!
- elitist!
- islam düşmanı!
bu eleştirilere de cevabını en azından sözlük üzerinden vermiştim (bkz: emine ülker tarhan/#24775621)
istifasıyla bile y-chpyi kendine getirme, sonradan eklemlenen ve altı oka hiç de yakışmayan y yi atma uğraşındaydı!
bi an çok sevindim ama sonra içimi bir korku kapladı. umarım siyasete küsmez, mücadeleden vazgeçmez diye düşündüm. twitterda @the_mc_barz adresimden #emineulkertarhanpartikur diye hashtag açtım. pek bir ses getirmedi. ama olsun önemli olan varamasak da yolunda ölmek idi.
sonra emine ülker tarhan bir kez daha eylem insanı olduğunu gösterdi.
sadece yanlışı söylemek olmazdı.
doğruyu da göstermek, alternatif olmak gerekirdi.
atatürkün kızına yakışan buydu.
o bunu yaptı.
sevdamız aşka dönüştü
parti kurulduğunda linç girişimi başladı.
benim silahım / gücüm sözlük idi.
oradan cevap verip ulaşabildiğim kadar kişiye ulaşmaya çalıştım.
(bkz: emine ülker tarhan/#25815713)
chpnin oylarını bölecek eleştirilerinin yersiz olduğunu anlattım.
(bkz: anadolu partisi/#25919884)
parti kurulduğu andan itibaren twitterda kurucuları, il/ilçe başkanlarını vs. takip etmeye ilk etapta gördüğümüz eksiklikleri aktarmaya çalıştım.
sağ olsunlar çok kibar insanlar. bizdeki heyecanın ve hevesin farkındaydılar. sabırla dinlediler. üşenmediler cevap verdiler.
anadolu partisi genel merkezini ve il başkanlarını arayarak bilgi verdim. edindiğim bilgileri sosyal medyada yaymaya çalıştım.
baktım ki imece bir çalışma var.
kurucular çok yoğunlar. örgütlenmek ve yasal zorunlulukların peşinde koşturmak çok zamanlarını alıyor.
@anaparti1411 hesabı ile yapılan duyurularda seçici davranılıyor.
açılan bir sürü sahte anadolu parti hesabı var.
insanlar birkaç kişi haricinde parti kurucularını vs. tanımıyor.
il/ilçe örgütlenmeleri ile partiye gönül verenler ve halk arasında bir köprü eksikliği var.
ee emine ülker tarhanın gençlere güveni de malum.
kolları sıvadım.
anadolu partililer ( @anadolupartil )i diye bir twitter hesabı oluşturdum.
amacım emine ülker tarhanın dediği gibi onlara sandıkları kadar çok olmadıklarını, bize de sandığımız kadar az olmadığımızı göstermekti.
aman barajı geçemez düşüncesi ile elleri titreye titreye, ehven-i şerdir deyip başka partiye oy verenlere çok olduğumuzu onların da katılımı ile daha da büyüyeceğimizi, artık bir alternatiflerinin olduğunu göstermekti.
her gün anadolu partisi ve emine ülker tarhan başta olmak üzere diğer kurucular hakkında yorum yapan kişileri ekliyorum. onlardan dönüşlerle ve yorumlarımıza / haberlerimize teveccüh gösterenlerle birlikte @anadolupartili hesabı kısa zamanda 500 takipçiyi geçti ve her geçen gün artmaya devam ediyor.
bu hesap beklediğimden fazla ilgi görünce kucağında yeni doğmuş bir bebeği tutan baba gibi incitmekten korktum. vereceğim mesajlarda yanlış anlaşılma riskini ortadan kaldırmak için anadolu partisi kurucularının söylemlerini ve parti programından özetleri twit atmaya başladım.
@anadolupartili hesabının kurumsal kimliği zeval görmesin diye şahsi düşüncelerimi şahsi (@the_mc_barz) hesabından yazıyorum. daha sonra @anadolupartili hesabından paritye gönül vermiş herhangi bir insanın twitini paylaştığım gibi rtliyorum.
bu hesabı açma amacım
1) atatürkün devrimleri yolundan gideceğine inandığım emine ülker tarhana destek olmak
2) anadolu partililerin ve özellikle gençlerin parti ile ilgili görüş, düşünce, istek ve taleplerini dile getirebileceği bir platform yaratmak
3) sn. emine ülker tarhanın dediği gibi sandıkları kadar az olmadığımızı görmek ve göstermek
4) penguen medyası karşısında sosyal medyanın gücünü göstermek, partimize ilişkin haberleri paylaşarak sosyal medyada sesimizi duyurmak
5) sahte anadolu partisi hesaplarından olabilecek herhangi bir bilgi kirliliğinin önüne geçmek (diğer gönüllü hesaplar yanlış anlamasın. trollemek amacı ile açılabilecek hesapları kast ediyorum)
6) anadolu partisinin resmi twitter hesabı sadece tek yönlü iletişim için oluşturulmuş ki doğrusu da bu. @anadolupartili hesabı ile çift yönlü iletişimi sağlamaya çalışmak.
örnek olarak partimiz ve sloganlarına ilişkin görüşleriniz nelerdir? diye açıkça sorabiliyoruz.
ileri aşamada gelen cevapları özetleyip kuruculara / parti yönetimine iletebilecek hale geleceğiz.
üye sayısı artığında maliyetsiz kamuoyu yoklaması yapılabilecek bir hal alacak.
parti tabanının parti yönetiminden beklentilerini ortaya koymak.
örneğin #neden anadolupartisi diye başlattığımız hashtage kurucularımız da destek oldu. herkes nasıl bir parti görmek istiyorsa, hangi yaralara çare olmasını umuyorsa dile getiriyor.
7) twitterda aktif olacak en azından 1.000 kişilik gönüllüye ulaşmak. hükümetin ve penguen medyasının yaydığı suni gündem / dezenformasyon yerine, ülkenin gerçeklerini konuşacak bir gündemi ilk etapta twitterdan başlayarak yaymak.
8) kurucularımız/parti yönetimi/il/ilçe örgütlenmeleri ile partiye gönül verenler ve halk arasında bir köprü olmak.
herhangi bir ilçemizdeki örgütlenme çabasından ya da başarıdan tüm parti gönüllülerini / halkı haberdar etmek.
9) insanlara en azından twitter üzerinden partiye destek olunabileceğini göstermek
10) anadolu partisi programını ve siyasete getireceğimiz yenilikleri anlatmak
11) gezi zekasını konuşturmak.
bu bağlamda ilk sloganımız.
#anamızıaldıkgeliyoruz
emine ülker tarhan için ilk etapta seçilen
#anadolukadını
yerine
ya da bir çok kişinin dile getirdiği gibi #atatürkünkızı sloganını kullanabiliriz.
ben
#celikleydi
sloganını da çok yakıştırıyorum. bakalım benimsenecek mi?
sizlerden gelecek önerilerle bu kısım gelişecektir.
12) örgütlenmede partimize yardımcı olmak her il ve ilçede twitterda destek hesapları açarak bulunulan bölgedeki parti gönüllülerinin belirlenmesi ve partiye kazandırılmasına yardımcı olmak.
örneğin bazı illerde henüz yapılanmamız yok. kurulana kadar o ildeki gönülleri destek hesapları aracılığı ile organize edebiliriz.
özetle: Anadolu partisi çok güzel gelsenize : )
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar