bugün

galatasaray

açıkça söyleyeceğim küfür içerir,bu takımı bu sene kim avrupanın orta sınıf takımlarının( kimse hayır demesin dortmund da arsenal de orta sınıf avrupa takımı şu anda, bir real, barça, münih vb değiller) orospusu haline getirdiyse ondan hesap sorulmalıdır, aq uzun zaman sonra ilk kez bir şampiyonlar ligi maçını izlemedim ama izlemeyişime rağmen umudum vardı, berabere bitmiştir diye baktım yine 4 yenmiş, goller ve oyun ise içler acısı, ne yazık ki bu sene beşiktaş gerçeği ile galatasaray ın bu futbolla şampiyon olması mucize, bu takım hamza hocayı da gönderir sene sonunda, hocadan çok takımın ayağa kalkması lazım, akhisar ı bile göt zoru ile yendiler, yoksa hoca gönder gönder bitmez, milyon avroları alıp oynamayan oyuncular gitmeli, herkes sneijder e laf atıyor ama dün yine şeref sayısını o atabilmiş ancak, bu takıma aba gösterilmezse 2.olmayı başarırsa bırakın şampiyonlar ligini, 3.ön elemeden avrupa ligine bile gidemez,drogbayı elinde tutamayıp transferin son günü pandev ve dzemaili yi alırsan, zaten boka sarmış düzeni iyice bozarsan olacağı budur, dünya paralar verip işe yaramayan o kadar türk futbolcu yerine bir tane adam akıllı yabancı almayı bilemediler takım futbolcu çöplüğüne döndü, iyiki geçen seneki grup bu sene gelmedi yoksa real bizi 8-10 arası bir şey atardı beşiktaşın şampiyonlar liginde en çok gol yiyen türk takımı rekorundan sonra 8-0 lık rekorunu da kırardık, allahtan chedjou da ilk maçta o golü yoktan var etti, yoksa başka bir rekorda da fenerbahçe ve köstenceye ortak olacaktık.

ekleme: bugün küçük çocuğun biri hangi takımı tutuyorsun dedi galatasaraylıyım diyemedim aq.
© copyright 2005 - 2026