bugün
- m r e r e c t o11
- larisalisa8
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş3
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- cayır cayır yanan kız11
- anayasa değişiklik paketi3
- uludağ sözlük discord grubu5
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi2
- afganistan islam emirliği3
- insanlardan nefret etmek2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- satranç haram yasaklansın17
- timsah4
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- gir içime hünharca12
- dul kalmak4
- park sorunu6
- suca suruklenen cocuk6
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- güzel bir kadını terk etmek3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- anın görüntüsü21
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- onlyfans4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- mithat paşa2
- amerika birleşik devletleri4
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- kabalcı4
- müzik haramdır5
- en klas salgı2
- kemal kılıçdaroğlu21
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- faik öztrak5
- kürt mutfağı7
- yazın terli memeleri öpmek2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- başbirader2
- türkiye16
- iki parmakla sümkürme2
- true yazar mı sorunsalı5
- tampon takan erkek2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
istanbul' da hemen hemen her metrobüs durağı yakınlarında bulunan, insanı kör edermişcesine ışıklı, suyun bile normalin iki katı pahalı olduğu, küçük esnaf ve kişisel(öznel) beğeni gibi kavramları öldüren yerler. öznel beğeni kısmına şöyle bi açıklık getireyim; mesela daha küçük bir anadolu şehrindeki küçük esnaflarda bir ürünün çok çeşidi satılır. Oysa bu marketten bozma beton yığınlarında stant/mağaza kiralayan esnaf(ımsı)larımız hangi ürün popülerse sadece onu getirir ve diğer ürünlerden (varsa) bir iki tane elinde bulundurur. özellikle telefonla ilgili bir aparat/aksesuar alırken çok belli olur bu. çoğu kişide mecburen dönemin en popüler telefonunu alır(aypon) ve diğer modelleri beğense bile al(a)maz.
ayrıca çok büyük ve baş döndürücü olmaları hasebiyle mecbur olmadıkça gitmemeye özen gösteriyorum(güya). Ama gene 2 haftada bir damlıyoruz oralara. çünkü en iyi ihtimal annenin kremleri bitiyor, ya aile dostu mu diyeyim tanıdık mı diyeyim deli gibi "hadi avemeye gelöğn" deyip gidiyoruz. içinde kaybolmak işten bile değil. zaten her kata binanın krokisini koymuşlar, e biliyor adamlar karmaşık tasarım yaptığını...
ben su ana kadar gördüklerim arasında (istanbul için) marmara park, carousel, toruim ve cevahir' i beğendim. onun dışı cidden vasat.
ayrıca çok büyük ve baş döndürücü olmaları hasebiyle mecbur olmadıkça gitmemeye özen gösteriyorum(güya). Ama gene 2 haftada bir damlıyoruz oralara. çünkü en iyi ihtimal annenin kremleri bitiyor, ya aile dostu mu diyeyim tanıdık mı diyeyim deli gibi "hadi avemeye gelöğn" deyip gidiyoruz. içinde kaybolmak işten bile değil. zaten her kata binanın krokisini koymuşlar, e biliyor adamlar karmaşık tasarım yaptığını...
ben su ana kadar gördüklerim arasında (istanbul için) marmara park, carousel, toruim ve cevahir' i beğendim. onun dışı cidden vasat.
güncel Önemli Başlıklar