bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- uludağ itiraf19
- claudian clouds33
- sözlük kızlarının kekleri24
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- insan ne ister5
- yazarların akşam yemekleri6
- cok da abartmaya gerek uok6
- en iyi vampir filmi4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- kadınlar7
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- en iyi kurt adam filmi3
- islamda namaz yoktur30
- true'nun engelli olması6
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- okan buruk9
- sevdiğiniz yazarlar8
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- fusya semsiyeli yabanci22
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- sarapci koala hatayi33
- kürdistan10
- allah11
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- kültür2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- kuran2
- ölümden korkuyor musunuz17
- intothenirvana2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- intihar etmek4
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- günün sözü16
- gary oldman2
- true ile tatlı sert3
- tai lung8
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- the crow2
ben çok haklı sadece şunu anlamadım
evet sözlük ben bir karar verdim ve sanırım üzerinde tartışılması gereken bir karar bu. o yüzden fikirlerinize sunuyorum bu kararımı.
ben bir karar verdim ve bu karar şu:
evlenebilecek konuma, yaşa ve olgunluğa ermeden hiçbir kızla birlikte olmak istemiyorum artık. hiçkimse sevdiği insanı mutlu etmek için sevmiyor. herkes bencil. insan sevdiği insanla, o insanı mutlu etmek için birlikte olur bence. sevdiği insanı kendisi için değil, sevgisi için yanında ister. ve bunu hiçbir insanda göremiyorum. etrafımda ne kadar çift gördüysem hepsi bencil ve mutsuz. kimse sevdiğini mutlu etmek için birlikte değil. tek hedef kendileri. mutlu olmak için karşıdakiyle birlikteler ve mutlu olmak için karşıdaki insanı kalıplara sokmaya çalışıyorlar. haliyle mutlu olamıyorlar. hiçkimse kimseyi hak etmiyor ki. insanlar güvenilmez, bencil ve sevgiyi hak etmiyor artık. sadece birbirlerini mutsuz edip kirletiyorlar. evet, kirletiyor insanlar birbirlerini. birinde dili yanan diğerinde karşıdakinin dilini yakıyor, kirletiyor ve insanlar birbirlerine nefret aşılıyorlar. daha fazla kirlenip kirletmemek için hiçbir kızı istemiyorum şuan için.
ve bu kararda etkili olan, rüyâ gibi başlayıp kâbus gibi biten bir yıllık ilişkim var. çok sevdik, etraftaki hiçbir çifr bizim kadar temiz ve mutlu değildi. hiçkimse bizim gibi iyilik ve güzellik için mücâdele etmiyordu. her ne kadar güzel başlarsa başlasın, bizim ilişkimiz de bencillik yüzünden sona erdi. geriye kalan tek şey yıkık hayallerdi.
yanlışım mı var sözlük? eksiğim mi var? fikirleriniz ne?
bir karar beyânâtıdır.
evet sözlük ben bir karar verdim ve sanırım üzerinde tartışılması gereken bir karar bu. o yüzden fikirlerinize sunuyorum bu kararımı.
ben bir karar verdim ve bu karar şu:
evlenebilecek konuma, yaşa ve olgunluğa ermeden hiçbir kızla birlikte olmak istemiyorum artık. hiçkimse sevdiği insanı mutlu etmek için sevmiyor. herkes bencil. insan sevdiği insanla, o insanı mutlu etmek için birlikte olur bence. sevdiği insanı kendisi için değil, sevgisi için yanında ister. ve bunu hiçbir insanda göremiyorum. etrafımda ne kadar çift gördüysem hepsi bencil ve mutsuz. kimse sevdiğini mutlu etmek için birlikte değil. tek hedef kendileri. mutlu olmak için karşıdakiyle birlikteler ve mutlu olmak için karşıdaki insanı kalıplara sokmaya çalışıyorlar. haliyle mutlu olamıyorlar. hiçkimse kimseyi hak etmiyor ki. insanlar güvenilmez, bencil ve sevgiyi hak etmiyor artık. sadece birbirlerini mutsuz edip kirletiyorlar. evet, kirletiyor insanlar birbirlerini. birinde dili yanan diğerinde karşıdakinin dilini yakıyor, kirletiyor ve insanlar birbirlerine nefret aşılıyorlar. daha fazla kirlenip kirletmemek için hiçbir kızı istemiyorum şuan için.
ve bu kararda etkili olan, rüyâ gibi başlayıp kâbus gibi biten bir yıllık ilişkim var. çok sevdik, etraftaki hiçbir çifr bizim kadar temiz ve mutlu değildi. hiçkimse bizim gibi iyilik ve güzellik için mücâdele etmiyordu. her ne kadar güzel başlarsa başlasın, bizim ilişkimiz de bencillik yüzünden sona erdi. geriye kalan tek şey yıkık hayallerdi.
yanlışım mı var sözlük? eksiğim mi var? fikirleriniz ne?
bir karar beyânâtıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar