bugün
- beyazsemsiyeliyabanci25
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yorgun mermi12
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- gina carano12
- diamond bosphoruss denen yazar6
- katatespizartmasi15
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- buddy dude20
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- anın görüntüsü20
- g35
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- intikam almanın çok keyifli olması3
- chp'lilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verme ihtimali6
- en son ne yediniz11
- baba olmak istemeyen erkek3
- ben geldim naneler2
- libido yükselten şeyler4
- sözlüğün kırbacı5
- türkiye'nin mavi vatan hazırlığı3
- koç holdinge kayyum atanırsa olacaklar3
- futbol9
- sokak düğünlerinin geleneksel özellikleri3
- uysaljakoben32
- 7 haziran 2026 fenerbahçe başkanlık seçimleri2
- bu son entry2
- kene vs ktç6
- türkiye17
- ateist görünce korkan dinci5
- fenerbahçe8
- havaların ısınmasıyla çok fena azmak7
- ona bir şey söyle15
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- bir ulu yazarına sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak2
- venezuela3
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı11
- chatgpt4
- hakan çalhanoğlu4
- birini özlememek için yapılan şey3
- arnavutluk2
- kiralar2
- anne olmak istemeyen kadın2
- toplum içinde sözlüğe girmekten utanmak6
- pilates3
- manifest3
- genç yaşta ölen ünlüler9
- arkadaşlar bakar mısınız bi5
- komşu semra teyze vs ben4
- sende kalmış2
ted etkinliklerinden birinde konuşmacı olan agnostiktir. http://www.youtube.com/watch?v=EhQXwOseNyY
"oo helal olsun, kadın doğruyu görmüş, işte budur!" diyeceğim yok. sadece bazı insanların hâlâ "göğüsleri tomurcuklanmış kızlar" iddialarına da bir şekilde cevap vermiş. bu ifadelerin kuran'da yer almadığına değinmiş.
ayrıca bir karşılaştırma ile, arapça kuran ile çeviri kuran'ın kelime sayısı farklarını da örneklendirmiş.
- ama ben şimdi arapça mı öğreniyim yeağğğğğ?
karşılaştırmalı meallere bakabilirsin. tefsirlere bakabilirsin. kimse senden 13 yaşında dinini seçmeni de beklemiyor. 13'te de seçebilirsin 20'de de, 40'ta da. arayış da bilimden farksız; ne kadar gitsen de sonunu görmen çok zor. ha, sen karikateist benzeri sayfalarda, bir tek fotoğraf üstünde "göğüsleri tomurcuklanmış kızlar" ifadesini görüp de "bu din de neymiş gari" diyorsan yanlıştasın. çok tabi, arayışının sonucunda inanmak zorunda da değilsin; ama birkaç fotoğrafa bakıp ateizmi yaymaya çalışıyor olman da çok komik. bak bana, hiç sana kuran'ın faziletlerinden ya da kuran'da anlatılan kıssalardan çıkarılması gereken dersleri anlatıyor muyum? tabi ki kararına saygı duyuyorum, ama ateizm misyonerliği yaparken çok basit ifadeler kullanıyor olman kendine hakaret, aklına hakaret.
"oo helal olsun, kadın doğruyu görmüş, işte budur!" diyeceğim yok. sadece bazı insanların hâlâ "göğüsleri tomurcuklanmış kızlar" iddialarına da bir şekilde cevap vermiş. bu ifadelerin kuran'da yer almadığına değinmiş.
ayrıca bir karşılaştırma ile, arapça kuran ile çeviri kuran'ın kelime sayısı farklarını da örneklendirmiş.
- ama ben şimdi arapça mı öğreniyim yeağğğğğ?
karşılaştırmalı meallere bakabilirsin. tefsirlere bakabilirsin. kimse senden 13 yaşında dinini seçmeni de beklemiyor. 13'te de seçebilirsin 20'de de, 40'ta da. arayış da bilimden farksız; ne kadar gitsen de sonunu görmen çok zor. ha, sen karikateist benzeri sayfalarda, bir tek fotoğraf üstünde "göğüsleri tomurcuklanmış kızlar" ifadesini görüp de "bu din de neymiş gari" diyorsan yanlıştasın. çok tabi, arayışının sonucunda inanmak zorunda da değilsin; ama birkaç fotoğrafa bakıp ateizmi yaymaya çalışıyor olman da çok komik. bak bana, hiç sana kuran'ın faziletlerinden ya da kuran'da anlatılan kıssalardan çıkarılması gereken dersleri anlatıyor muyum? tabi ki kararına saygı duyuyorum, ama ateizm misyonerliği yaparken çok basit ifadeler kullanıyor olman kendine hakaret, aklına hakaret.
güncel Önemli Başlıklar