bugün

sopcast

ya normalde şifreli olması gereken programları bir daha bu programı kullanlanlar yayımlamasın ya da sopcast ve türevleri çok başarılı olarak kimselerin lig tv ve d-smart almasına olanak vermesin ve havuz çöksün.

havuz çöksün ki endüstrileşen futbolda havuz gelirlerinin ne kadar önemli olduğu farkına varılsın. havuzdan gelen para anadolu kulüplerinin gelirlerinin neredeyse yarısı.

büyük kulüpler için bile çok büyük gelir kaynağı. roberto carlos herhalde babam sayesinde gelmedi fenerbahçe'ye havuzdan gelen gelirler olmasa roberto carlos'u canlı izlemek yerine şuan ntv'den takip ediyor olacaktık.

lincoln'ün d-smarttan gelen paralarla alındığı söyleniyor. keza beşiktaş'ın transferlerinde de öyle.

tabi bunları ne kadar söylesem boş. ülkemizde korsan sektörü almış başını yürümüş. hadi size gidip falanca şarkıcının son kasedini alıp onun cebini doldurun demiyorum sonuçta kimse her hafta birilerinin konserine gitmez çünkü sevemez ama kombine alıp her hafta takımının maçını seyredebilir çünkü insanlar takımlarına gönülden bağlıdır.

neyse bari havuz çöksün de anadolu takımları iyice küçülsün, sizde sopcast'te artık roberto carlossuz lincolnsüz vasat oyuncularla kurulu 4 büyüklerin aralarında yaptığı maçları seyredersiniz. türkiye'de de futbol biter insanlarda yeni arayışlara girer.