bugün
- kızlar naber5
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek9
- yağmurcu neden akpli3
- smallville'deki konuk oyuncular6
- arıların biraz mallaşmış olması4
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- erdal beşikçioğlu13
- en son gelen mesaj2
- taşaklardan birinin kayıp olması9
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- komşuya kahveye gitmek2
- çay içen kız13
- askeri ücretle evlenebilir mi8
- galatasaray10
- iş hayatı4
- ali vefa10
- bacanak2
- yazıp yazıp silmek2
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- isana2
- en tehlikeli insan tipleri3
- bir şeyler söyle5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- doruklara sevdalanmak2
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- duyulan en ilginç isim5
- oralet içen erkek5
- en boktan on yıl7
- çaya şeker atan erkek5
- dönmek istenilen yıl2
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
- yunanistan29
- menemen9
- hırvatistan14
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- kalem4
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- gocu bak bi5
ruhsatının ankaralardan gelmesini bekleyen çiçeği burnunda bir avukat olarak çöküşünü hüzünlü gözlerle izlemekteyim.
yüze yakın hukuk fakültesi bu ülke için gereksiz mi? evet.
avukatlık gibi bir mesleği yapacak kişinin 1 senelik staj ile direkt piyasaya salınması normal mi? hayır.
bazı kaliteli özel üniversiteleri hariç tutuyorum ama hukuk eğitimi verdiği iddia edilen adı sanı duyulmamış özel üniversitelerden ve eğitimi kötü olan köy okulundan bozma devlet üniversitelerinden çıkan hukuk mezunlarının piyasaya direkt salıverilmesi normal mi? hayır.
ben bir arkadaşla tanışmıştım. çocuk erzurum atatürk üniversitesi hukuk mezunu, söylediği şu: "bize icra-iflas ve medeni usul hukuku dersini anlatmadı kimse. sene başında bir asistan geldi, dedi ki arkadaşlar ders yapılmayacak, sınavda da bir sıkıntınız olmasın bu dersten geçersiniz dedi." erzurum mezunu arkadaşı adliyede izlerim çocuk gerçekten sıfır usul bilgisiyle robot gibi hukuk bürosu ne derse onu yapıyor. tamam teori-uygulama farklı ama uygulama için teoriyi de bilmen lazım. yarın bir müvekkilini zarara uğratsa avukat çantalı hırsız, dolandırıcı derler. oysaki durum böyle değil.
ben istanbul hukuk'ta medeni usul dersini 2 sene aldım, çünkü sınavlarda 50 puanı almak zordu. icra iflasın bütünlemesine sabahlayarak çalıştım, uyumadan girdim de öyle geçtim. ceza hukukunu 3 senede geçebildim, 1.sınıf dersi olan aile hukukundan 3.sınıfta geçebildim. herkes benim gibiydi okulda çünkü öğrenmeden geçemezsin istanbul hukuk'ta, mezun etmezler seni.
avukatlık artık serbest piyasa savaşı olduğundan kalitesiz adam çabuk anlaşılacaktır tabi ki bu açıdan ufak da olsa bir umudum var. hayat bana ne gösterecek bilmiyorum ama para kazanmak ve hayatımı devam ettirmek için mücadele etmem gerekiyor. önümüze çıkan her neyse ve her kimse ezip geçmem gerekiyor.
vira bismillah!
yüze yakın hukuk fakültesi bu ülke için gereksiz mi? evet.
avukatlık gibi bir mesleği yapacak kişinin 1 senelik staj ile direkt piyasaya salınması normal mi? hayır.
bazı kaliteli özel üniversiteleri hariç tutuyorum ama hukuk eğitimi verdiği iddia edilen adı sanı duyulmamış özel üniversitelerden ve eğitimi kötü olan köy okulundan bozma devlet üniversitelerinden çıkan hukuk mezunlarının piyasaya direkt salıverilmesi normal mi? hayır.
ben bir arkadaşla tanışmıştım. çocuk erzurum atatürk üniversitesi hukuk mezunu, söylediği şu: "bize icra-iflas ve medeni usul hukuku dersini anlatmadı kimse. sene başında bir asistan geldi, dedi ki arkadaşlar ders yapılmayacak, sınavda da bir sıkıntınız olmasın bu dersten geçersiniz dedi." erzurum mezunu arkadaşı adliyede izlerim çocuk gerçekten sıfır usul bilgisiyle robot gibi hukuk bürosu ne derse onu yapıyor. tamam teori-uygulama farklı ama uygulama için teoriyi de bilmen lazım. yarın bir müvekkilini zarara uğratsa avukat çantalı hırsız, dolandırıcı derler. oysaki durum böyle değil.
ben istanbul hukuk'ta medeni usul dersini 2 sene aldım, çünkü sınavlarda 50 puanı almak zordu. icra iflasın bütünlemesine sabahlayarak çalıştım, uyumadan girdim de öyle geçtim. ceza hukukunu 3 senede geçebildim, 1.sınıf dersi olan aile hukukundan 3.sınıfta geçebildim. herkes benim gibiydi okulda çünkü öğrenmeden geçemezsin istanbul hukuk'ta, mezun etmezler seni.
avukatlık artık serbest piyasa savaşı olduğundan kalitesiz adam çabuk anlaşılacaktır tabi ki bu açıdan ufak da olsa bir umudum var. hayat bana ne gösterecek bilmiyorum ama para kazanmak ve hayatımı devam ettirmek için mücadele etmem gerekiyor. önümüze çıkan her neyse ve her kimse ezip geçmem gerekiyor.
vira bismillah!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar