bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- kızının düğününde oynayan baba5
- gammazlama yapmamak13
- aziz yıldırım11
- yorgun mermi25
- sözlükte erkekleri istemiyoruz6
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- ölüm3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim3
- satranç haram yasaklansın7
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- haysenin1212
- çağrı isimli yazar5
- beyazpenisliyabancı2
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- galatasaray sözlük2
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- sözlükteki vatan hainleri4
- bu köyden olsam ne olacak8
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- yapay zeka moderatörü15
- yaz geceleri4
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- gina carano13
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- en gey özelliğiniz15
- avukata vermek2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- toplu taşıma3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- kirasız faturasız asgari ücret yeter mi sorunsalı3
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- gecenin şarkısı6
- sydney sweeney'in memeleri3
- diamond bosphoruss denen yazar7
- bir gün bana kudüs valiliğini nasip et2
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- beybi leydi den hoşlanıyorum ne yapmalıyım3
- anın görüntüsü21
- katatespizartmasi15
- zangief'in taşakları2
- arkadaşlar kavgayı bırakıp buraya bakar mısınız4
- sözlüğün kırbacı8
türk topraklarındaki illeri "türk illeri ve kürt illeri" diye ayıran bölücü bir ite çok fazla bir şey anlatmaya gerek yok. bu bölücü çaşıt sürekli aynı şeyleri yazmakta ve kimlerin yaptığı bile belli olmayan araştırmalarla konuşmakta. doğuda doğum oranı çoksa ölüm oranı da çok kürtlerin yaşam ortalaması türklere göre daha az bu her pisliğe bulaşmaları sebebiyledir.
yukarıdaki bölücüye bu konuyla ilgili başka bir şey söylemeye gerek yok.
--bölücü demiş ki--
cia türkiye'de ne zaman demografi araştırması yapmış? demografi araştırmaları pahalı ve çok zahmetlidir, binlerce denekle konuşulur. dikkat çekmemesi imkansızdır. eğer cia böyle bir araştırmayı yapmışsa tarihini ve zeminini herkes biliyordur.
mutlubaykus bir zahmet bu araştırmanın tarihini ve niteliğini yazabilirse çok sevinirim. ama tahmin edeyim, arkadaş hiç bir şey yazamayacak. onun yerine bol bol hakaret edecek, ve eski yalanlarını yeni yalanlarla kapatmaya çalışacak.
--bölücü demiş ki--
Bu hakikaten ağır öküz bir arkadaş. Cia Türkiye de ne zaman demografik araştırma yapmış diyor. Kendisine bağlantı verdim oradaki dosyaları indirip inceleme zahmetinde bulunursa cia Türkiye'de araştırma yapmış mı yapmamış mı görünür.
Hayır amk işine gelince hükumet abd kuklası işine gelmeyince cia türkiye de nasıl çalışma yapmış... bende bu kafayı anlayamıyorum.
arkadaş verdiğim linklerde demografik araştırma falan görememiş. gösterelim anam... kekolara yardımcı olmak çok huyum değil ama yardımcı olayım.
ben 2008 yılını açtım rastgele
görsel
Cia 2008 raporuna başlarken alevileri farklı etnik bir grup olarak gösteriyor.
görsel
ırak kürt nüfusu %15 - %20 denirken Türkmenler % 2 % 5 arasında gösteriliyor. yersen... tabi liberal bölücü emperyalist bir puştsan bunları yemen lazım lüttfen ye it oğlu it.
görsel
2008 deki raporunda Türkiye deki demografiyi şöyle açıklıyor cia
görsel
%20... oldu görüşürüz.
tabi çerkeslere, arnavutlara veya boşnaklara herhangi bir yüzde vermemişler onlar prim yapmıyor şimdi. Ama bu orospu çocukları Türkiyeyi bu coğrafyayı böldükten sonra merak etmeyin onlarda %4 %7 olur belli bir süre sonra. onlar 2090 yılındaki cia araştırmalarına inşallah.
yukarıdaki bölücüye bu konuyla ilgili başka bir şey söylemeye gerek yok.
--bölücü demiş ki--
cia türkiye'de ne zaman demografi araştırması yapmış? demografi araştırmaları pahalı ve çok zahmetlidir, binlerce denekle konuşulur. dikkat çekmemesi imkansızdır. eğer cia böyle bir araştırmayı yapmışsa tarihini ve zeminini herkes biliyordur.
mutlubaykus bir zahmet bu araştırmanın tarihini ve niteliğini yazabilirse çok sevinirim. ama tahmin edeyim, arkadaş hiç bir şey yazamayacak. onun yerine bol bol hakaret edecek, ve eski yalanlarını yeni yalanlarla kapatmaya çalışacak.
--bölücü demiş ki--
Bu hakikaten ağır öküz bir arkadaş. Cia Türkiye de ne zaman demografik araştırma yapmış diyor. Kendisine bağlantı verdim oradaki dosyaları indirip inceleme zahmetinde bulunursa cia Türkiye'de araştırma yapmış mı yapmamış mı görünür.
Hayır amk işine gelince hükumet abd kuklası işine gelmeyince cia türkiye de nasıl çalışma yapmış... bende bu kafayı anlayamıyorum.
arkadaş verdiğim linklerde demografik araştırma falan görememiş. gösterelim anam... kekolara yardımcı olmak çok huyum değil ama yardımcı olayım.
ben 2008 yılını açtım rastgele
görsel
Cia 2008 raporuna başlarken alevileri farklı etnik bir grup olarak gösteriyor.
görsel
ırak kürt nüfusu %15 - %20 denirken Türkmenler % 2 % 5 arasında gösteriliyor. yersen... tabi liberal bölücü emperyalist bir puştsan bunları yemen lazım lüttfen ye it oğlu it.
görsel
2008 deki raporunda Türkiye deki demografiyi şöyle açıklıyor cia
görsel
%20... oldu görüşürüz.
tabi çerkeslere, arnavutlara veya boşnaklara herhangi bir yüzde vermemişler onlar prim yapmıyor şimdi. Ama bu orospu çocukları Türkiyeyi bu coğrafyayı böldükten sonra merak etmeyin onlarda %4 %7 olur belli bir süre sonra. onlar 2090 yılındaki cia araştırmalarına inşallah.
güncel Önemli Başlıklar