bugün
- müsavat dervişoğlu8
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- abdullah öcalan4
- saddamdan kovulanların türkiyede özerklik istemesi4
- ahmet mümtaz taylan8
- kürtleri sempatik göstermek için söylenen yalanlar4
- kokoreç3
- marco asensio5
- leyla ile mecnun4
- ekşi sözlük21
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri4
- furkan vakfı'na yönelik operasyon3
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- yasakçı zihniyet15
- ismail kartal16
- palamut2
- zorunlu eğitim12
- aziz yıldırım2
- sözlüğün bamyası4
- aleksey batrakov18
- enayimiknatisi ile kavga etmek13
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- 21 yaşında erkek 31 yaşında kadın ilişkisi2
- doların 48 tl olması3
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- bugün ne yapsam9
- kimse kalmadı5
- sidiki cherif6
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü3
- başına gelmeyen bir olay hakkında ahkam kesmek2
- scary movie 23
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması7
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- ioçk2
- fazla araştırmak kötü müdür5
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- 35 yaş üstü kadın kontenjanı5
- bana neden eksi verdiğinizi sorabilir miyim acaba3
- felsefe9
- mutlu ama uzak olsun10
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı6
- baran dergisi3
- gram altın4
- metal müzik dinleyen imam4
- güllünün roman havası oynarken balkondan düşmesi5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- maşa ile koca ayı3
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- daha 17 dizisi aras vs teoman7
yetkili olmuş, an itibariyle de yetkili olmak kimin umurunda bırakır giderim tribi atan yazar. valla hayırlı olsun diyemeyeceğim zira öz güven içeriyor zannettiği üslubu acayip derecede sinir stres kaynağı nazarımda. işsizmişiz. yoo gayet de meşgul insanım; ama yine de bu yetkili durumlarına içerlemekten kendimi alamıyorum açıkçası.
neden? çünkü ben de bu sözlüğün bir parçasıyım iki gözüm. buradaki diğer herkes gibi olanı biteni idrak etmek hakkım. yani adamakıllı iki satır yazamayan, yegane bilgisi karşı cins üzerine olan bir yazar iki ayda yetkili olabiliyorsa, yarın öbür gün benim entrylerim haksızca patır patır silindiğinde, ya da atıyorum abuk sabuk bir nedenle çaylak olduğumda durumu sorgulamaya neden hakkım olduğunu idrak edeceksin zaten.
4 yıl yazmış sözlükte. ee? yani? gelmişsin gitmişsin. katkı? valla bize ya da sözlüğe yok. modlara yetkililere var ise bilemem.
diyeceğim o ki buradaki kimi kadın yazarlar hafif duruşuyla, dedikoduya, yakınlığa imkan tanıyan tavrıyla ne yazık ki tüm kadın yazarları zan altında bırakabiliyor ve ortam iğrenç bir hal alıyor. yetişkin insanlarız, kadın yazar "ya ben herkese arkadaşça yaklaşıyorum." deyip aklı fikri bel altına işleyen erkek yazarlarla sürekli iletişimde bulunursa olacağı bu. her türlü dedikoduya adının karışması mümkün. varsa öyle bir niyetin özelden hallet, ama insanlara abi-kardeş ayağı çekip karşındakinin niyetinin önünde sonunda nereye varacağını bilmiyormuş gibi davranma allasen.
yetkililik durumları açığa kavuşmalı kardeşim. zaten sözlüğe geleli iki üç ay olmuş tiplere bakıyorsun bütün moderasyonla, patron zall'la kanki maşallah. ne ara geldin ne ara ortam yaptın ne ara bunlara ulaşıp hepsini ıncığına cıncığına kadar tanıdın? insanın aklına iki ihtimal geliyor bu durumda.
1. modlar feyk üstüne feyk takılıp hem mod hem yetkili olarak görev yapıyor ki bence yüzde 80 böyle.
2. moderasyonu tutkuyla, şehvetle öpmeye elverişli; yahut nasılsa herkesi arkadaş olarak gördüğü için (!) samimiyette sınır tanımayan vatandaşlar durumu bir şekilde lehine çeviriyor. yüzde 20.
yetkili olmak umurunda değilmiş bırakır gidermiş bak bak bak.
Allah'ını seversen bırak zaten. bu gidişle içinde bulunduğumuz mekan tastamam bir "şöhrete giden yol yönetmenin kalbinden geçer." felsefesine bürünecek. ben kalp diyorum gelinim sen anla e mi.
neden? çünkü ben de bu sözlüğün bir parçasıyım iki gözüm. buradaki diğer herkes gibi olanı biteni idrak etmek hakkım. yani adamakıllı iki satır yazamayan, yegane bilgisi karşı cins üzerine olan bir yazar iki ayda yetkili olabiliyorsa, yarın öbür gün benim entrylerim haksızca patır patır silindiğinde, ya da atıyorum abuk sabuk bir nedenle çaylak olduğumda durumu sorgulamaya neden hakkım olduğunu idrak edeceksin zaten.
4 yıl yazmış sözlükte. ee? yani? gelmişsin gitmişsin. katkı? valla bize ya da sözlüğe yok. modlara yetkililere var ise bilemem.
diyeceğim o ki buradaki kimi kadın yazarlar hafif duruşuyla, dedikoduya, yakınlığa imkan tanıyan tavrıyla ne yazık ki tüm kadın yazarları zan altında bırakabiliyor ve ortam iğrenç bir hal alıyor. yetişkin insanlarız, kadın yazar "ya ben herkese arkadaşça yaklaşıyorum." deyip aklı fikri bel altına işleyen erkek yazarlarla sürekli iletişimde bulunursa olacağı bu. her türlü dedikoduya adının karışması mümkün. varsa öyle bir niyetin özelden hallet, ama insanlara abi-kardeş ayağı çekip karşındakinin niyetinin önünde sonunda nereye varacağını bilmiyormuş gibi davranma allasen.
yetkililik durumları açığa kavuşmalı kardeşim. zaten sözlüğe geleli iki üç ay olmuş tiplere bakıyorsun bütün moderasyonla, patron zall'la kanki maşallah. ne ara geldin ne ara ortam yaptın ne ara bunlara ulaşıp hepsini ıncığına cıncığına kadar tanıdın? insanın aklına iki ihtimal geliyor bu durumda.
1. modlar feyk üstüne feyk takılıp hem mod hem yetkili olarak görev yapıyor ki bence yüzde 80 böyle.
2. moderasyonu tutkuyla, şehvetle öpmeye elverişli; yahut nasılsa herkesi arkadaş olarak gördüğü için (!) samimiyette sınır tanımayan vatandaşlar durumu bir şekilde lehine çeviriyor. yüzde 20.
yetkili olmak umurunda değilmiş bırakır gidermiş bak bak bak.
Allah'ını seversen bırak zaten. bu gidişle içinde bulunduğumuz mekan tastamam bir "şöhrete giden yol yönetmenin kalbinden geçer." felsefesine bürünecek. ben kalp diyorum gelinim sen anla e mi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar