bugün

muhammed ateist miydi

mantıklı bir soru.

şu başlık altındakileri okudukça gülmekten ölüyorum. tabi acı bir gülümseme oluyor bu.

"inanmıyorsan saygı duycaksın orospu çocuğu, sikerim seni beyinsiz."

bunlar ne arkadaş? hadi ironinin dibine mi vuralım diyorsunuz ne diyorsunuz valla anlamıyorum ya.
bazen aynı tür olduğumuzdan bile şüpheleniyorum. "ateistler zaten maymundan geldi keh keh." de dersiniz şimdi. ama ateist değilim ve siz evrimi çok yanlış anlamışsınız canlarım. demeyin yani öyle, cahilliğiniz aşırı belli oluyor.
"kız kaldırmak için ateistsin!!" de demeyin lütfen çünkü en son baktığımda erkek değildim.

biliyorum bu sözlükte aşırı ergen fazlalığı var. ciddi ciddi oturup bir şey yazdığım da yok burada uzun zamandır, diğer sözlükler varken gerek de yok ama üzülüyorum canım şu halinize ya.
beyin o kadar güzel bir şey ki haberiniz yok. kafamızın içinde -bana göre- dünya üzerinde bulunan en muhteşem şeyi taşıyoruz. bir mucizeyi harcıyorsunuz bebişlerim, bir mucizeyi çürütüyorsunuz.

kaç yıldır okuyorum, okudukça ne kadar çok bilmediğimi fark ediyorum, okudukça kendimi küçük hissediyorum. yaşam sürem yeterince öğrenmeme yetmeyecek diye üzülüyorum. siz nasıl bütün hayatınızı sadece tüketici kimliğinizle geçirip bu derece boş olmayı kabul edebiliyorsunuz?
ve büyük ihtimalle de kendinizi benden daha iyi hissediyorsunuz. bazen dünyalarınızın küçüklüğüne özenmiyor değilim, ama sadece bazen. onun dışında, milyonlarca odası olan bir evin en küçük ve içinde hiçbir şey olmayan odasına kilitlenmiş olduğunuz, dışardaki güzelliklerin farkında olmadığınız ve bu kafayla giderseniz hiçbir zaman bir farkındalığa ulaşmayacak olduğunuz için size samimi bir şekilde acıyorum.

(bkz: #20432828)