bugün
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması6
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- küfür etmeyi maharet sanan insan modeli4
- gece denize kız arkadaşıyla giren eleman4
- gavur izmir den mümin izmir e7
- dönek3
- parcalandim toparlanamiyorum314
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- bir gün herkes ak partili olacak11
- ak partinin chp'ye diz çöktürmesi11
- mezut barzani nin yahudi olması18
- 7 ekim 2026 cemil tugay'ın akp'ye katılması9
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri6
- cesete hakaret13
- alttan bir şeyin dokunması2
- arkadaşlar şifalandım11
- güzel kadın görünce bokunu yirim diyen erkek2
- kadir mısıroğlunun ingilterede işi neydi5
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı18
- kahvaltıda 32 adet cherry domates yemek4
- linç zamanları sansürsüz küfür için ideal2
- çarşamba günü yapılabilecek şeyler5
- veresiye için kpssden 85 puan isteyen kahveci3
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- kadir mısıroğlu fan clup8
- anın görüntüsü29
- huysuz virjin2
- kahveleri gezerek tebliğ yapanlar9
- melih gökçek soruşturması ne oldu5
- uçankuş2
- meet joe black5
- dindar geçinip zina yapan erkek8
- ceset başlığı niye hala yerinde8
- whiskey voice2
- tr de simit satsaydımda ailemin yanında olsaydım5
- ak partili ahlakı14
- denize girmek2
- togg4
- okul saldırısı3
- türkiye4
- allah varsa nerede6
- amerikan kuklası halife4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet21
- fondan parayı vuramamak3
- çok sıkıcı lan3
birinin mutsuzluğundan kar edecek kansızlara selam olsun öncelikle.
yıldız tilbe'nin vazgeçtim'ini bilirdim de oturup dinlemişliğim yoktu birkaç ay öncesine kadar. bir arkadaşımla acıdan ölmeye karar verdiğimiz bir akşam hatun açtı bu şarkıyı. şarkının adını ve söyleyenleri görünce o cehennem içinden sıyrılıp "pfff bunu mu dinliycez yeea?" yavşaklığı yapmıştım. o kadar uzaktım şarkıya, niran ünsal'a ve ışın karaca'ya.
her neyse, el mahkum, dinlemeye başladık. allah allah, yavaş yavaş sarmaya başladı. videonun sonunda ağzım açık kalmıştı, tüylerim diken dikendi. bu iki kadının sesi -ki kadın sesine müthiş önyargılı ve mesafeliyimdir-, onu da geçtim ikisinin mükemmel uyumu, şarkının bir şekilde çok çok çok güzel oluşu, benim o anda tam olarak şarkıdaki şekilde ölüyor oluşum falan.
bahsettiğim şarkı en güzel bu iki kadın tarafında söylenmiştir. ölmeden evvel bir kez kulak vermekte fayda var. ne kadar metalli pislik, elektronik antik kuntik, pop mop müzik dinlerseniz dinleyin.
yıldız tilbe'nin vazgeçtim'ini bilirdim de oturup dinlemişliğim yoktu birkaç ay öncesine kadar. bir arkadaşımla acıdan ölmeye karar verdiğimiz bir akşam hatun açtı bu şarkıyı. şarkının adını ve söyleyenleri görünce o cehennem içinden sıyrılıp "pfff bunu mu dinliycez yeea?" yavşaklığı yapmıştım. o kadar uzaktım şarkıya, niran ünsal'a ve ışın karaca'ya.
her neyse, el mahkum, dinlemeye başladık. allah allah, yavaş yavaş sarmaya başladı. videonun sonunda ağzım açık kalmıştı, tüylerim diken dikendi. bu iki kadının sesi -ki kadın sesine müthiş önyargılı ve mesafeliyimdir-, onu da geçtim ikisinin mükemmel uyumu, şarkının bir şekilde çok çok çok güzel oluşu, benim o anda tam olarak şarkıdaki şekilde ölüyor oluşum falan.
bahsettiğim şarkı en güzel bu iki kadın tarafında söylenmiştir. ölmeden evvel bir kez kulak vermekte fayda var. ne kadar metalli pislik, elektronik antik kuntik, pop mop müzik dinlerseniz dinleyin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar