bugün

homoseksüellik

eşcinsellik.

tamam, olabilir, bir kadın olarak, meme görünce ıslanıyor olabilirsin. bunun varlığını kimse inkar edemez. amma ve lakin, sen de bunun normal olduğunu iddia edemezsin. bu doğada herşey zıddı ile yaratılmış ve ona cezbedilmiştir. artı yüklü cismin artı yüklü başka bir cismi çektiği hiçbir zaman görülmemiştir. bu durum bizi homoseksüellik hastalıktır gerçeğine götürüyor.

nasıl bazen eksik tiroit salgılanması sonucu insanlarda guatr ortaya çıkıyorsa, bir kadının eksik östrojen ve/veya fazla testosteron salınımı sonucu böyle anormal yönelimler ortaya çıkabilir. bu arada, şunu da yazayım; erkeklerde östrojen, kadınlarda testosteron üretimi, böbreküstü (normal şartlarda minimal ölçülerde) olur. kadınların kasık, koltukaltı vb. kıllarının çıkmasını bu testosteron hormonu sağlar.

durum bu olunca, tedavi de gayet mümkün. cinsiyete uygun hormon takviyesiyle, hemcinsinize sulanma içgüdünüzden kurtulmanız gayet mümkün. sonra da "toplum baskısı" diye üzülmeyin. ben de istemem insanlara ellerinde olmayan durumlardan dolayı acı çektirilmesini, ama toplum yaptığı da anormale reaksiyon vermek. itiraz edemezsin bir yerde.