bugün

ak parti ye oy vermediği halde oruç tutan insan

evet efendim...

kusura bakmasın kimse ama tuttuğu oruç hakkında spekülasyonlar dolaşması doğal olan insandır. yahu tamam yüce allah'ın emir ve yasaklarından birini uygulayarak oruç tutuyorsun ama neden diğer güzel ahlaklı her insanın gerçekleştirdiği halde ak parti ye oy vermeyip müslümanım ayakları çekiyorsun kardeşim?

kusura bakma ama bence dinen iki yüzlülük yapıp küfre girerek ahlaki öğelerini kaybediyorsun. ak parti gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaran güzel ahlaklı, dürüst, temiz, karamsar değil iyimser, inkilapları sayesinde ileri demokratik bir ülke haline geldiğimiz sayın başbakan ulu önder recep tayyip erdoğan'ın kurduğu partiye oy vermeyen bir insan vatanını dinini imanını sevmiyor demektir. çünkü ak parti dinin yılmaz savunucusu, biz mütedeyyin dindar tayfanın ve din mazlumlarının koruyucusu olup her garibanın arkasında olmuş uluslar arası arenada ülkemizi acayip temsil etmiştir.

ee yani daha ne diyeyim vatanını, dinini, imanını savunan, bacılarımızın içindeki türban sevdasını ortaya çıkarıp ülkemiz için müthiş işler başaran yıkılmayan uzun adamın partisine oy vermeyen bir insanın yaptığı ibadet neye yarar sorarım size?