bugün

sultan abdülhamid zamanında kaybedilen topraklar

baba gibi toprak kaybedildi diyeceksin.

evet olay bu benim 50 faktorlu guneş kremim. benim mis kokulu amberim. ağzını açma ama pis kokuyor. kendin dedin ya demin, kaybedildi.

senin gibi kağıt uzerınde batı trakya, ege adalarını satmadı ki. atatürk'ün baş katibi tevfik bıyıklıoğlu limni adası bize bırakıldığı halde zapta geçirmeyi unuttuğu için alınamadı biliyosun di mi. artık biliyosun. dışarı çıkarken kapıyı kapat ceryan edıyor cocuuumm...

misak-ı milli sınırları dahilinde olduğu batum, batı trakya ile birlikte adalar da dahil olmak üzere kıbrıs, antakya ve halep hakkında tek bir talepte bulunmadı ismet paşam.. canı sağolsun. ehe. italya'nın işgali altında bulunan astampalya (astropalia), kodoş, kalki, skarpanto, kazos , piskopis , misiros,kalimnos, , lcros, patmos, lipsos, sombeki ve ıstanköy adaları ile bunlara bağlı olan adacıklar ve meis adasını ben kaybetmedim bebeğim paşan kaybetti.

aaaa bir de musul ingiliz hakimiyetindeki ırak'a bırakılacak olayı vardı. bıraktın... petrol gelirinin yüzde 10'u da 25 yıl müddetle türkiye'ye verilecek dıye soz aldın. snra ne oldu biliyo musun, ilk 4 yılı alıp geri kalan payı kaç sterlin karşılığında ingilizlere sattın?

hadi osmanlı sahip çıkamadı petrolüne, toprağına. hadi abdülhamit zamanında çok toprak kaybettik, oğlum adamlar en azından savaşarak kaybetti. senin gibi hakkını satmadı ki.

öfff valla canımı sıkıyorsunuz lan. çıkıp iki bağırasım var, ama ismet paşa sağır ya duyamaz beni.