bugün

galatasaray

sayın galatasaraylılar
öncelikle ünal aysal denen adam büyük bir yanlış yapmıştır bunun cezasız bırakılmaması gerekir hatta lig düşürme bile müstahaktır.
öncelikle can güvenliğimiz yok denilmiştir bunu sorgulamak bi oturup düşünmek lazımdır.
sayın ergin ataman burada 3 maç yapmıştır halen sağdır hatta sağlığını geçtim oturduğu yerden küfürler savurup sonra basın mensuplarının önünde sikicemli falan konuşmayıda bir marifet görmüştür kendisi mahmut usluya(pek sevmesemde) iftira atmıştır görüntülerde pantolon indirme falan görülmemiştir zaten ön sıralarda biri pantolon indirse salondaki kameralar çekerdi mahmut uslu kendisini davaya verip gerekli hukuki sürecide başlatmıştır.
değerli taraftarlar bunlara çok düşmanlık eden federasyon obradovic i tribüne göndermiş 1 maç cezayı tribüne oturduğu anda eline vermiş olmasıda garip bir durumdur.
sayın ergin ataman aileme küfrediliyor demiştir acaba obradovic türkçe bilseydi oda demezmiydi aileme küfrediliyor diye bilse bile demezdi neden bunlar sahada bir profosyonelin alışkın olması gereken şeylerdir olabilir ama temizlenmesi lazımdır doğru ama bana küfrediliyor demesi salak saçma bir durumdur.
ünal aysal çıkmış federasyonu eleştirmiş sonrada çekiliyoruz dedi bugün sen basketbol federasyonuna meydan okuyamazsın kardeşim fenerbahçe olsun beşiktaş olsun karşıyaka olsun cezası neyse çekeceksin bunun cezası ligden düşürmeye kadar gider ama düşürmezler sonra sayın camia bize haksızlık yapılıyor der ağlar ağlamak size yakışmaz galatasaray erkek gibi çıkıp savaşacaksın o kadar şimdi kimi çekersen çek sensizde var olacak bu köklü lig.
fanatiklik yaptığımı düşünmüyorum saygılar.
bunada bakmanızı isterim
http://www.milliyet.com.t...hce-1897463-skorergaleri/
Şike yapılıyor diye saçma şeylerede cevabım şu şimşek çaktığı yere bir daha
çakmaz adam zaten şike davasında sorgulanıyor halen şike yapabilir mi sizce?
© copyright 2005 - 2026