bugün

peygamberlerini katleden hain halklar

efendim, bilindiği gibi islam inancına göre 124 bin peygamber gönderilmiştir. kuran'da her halka peygamber gönderildiği bildirilmektedir.

amma ve lakin yeryüzünde öyle hain halklar vardır ki peygamberlerinin hiç bir sözünü dinlememiş, üstelik öldürmüşlerdir. nereden biliyoruz? zira inançlarının semavi dinlerle uzak yakın alakası yoktur. birçoğu tığ teber dolaşmaktadır yeryüzünde.

söz konusu hainleri iyice tanıyın diye, yanda bazılarının fotoğraflarını veriyorum. bunlardan tasmanya yerlileri ve andaman adası yerlileri ateş yakmayı bile bilmiyorlardı. tesettür filan hak getire!.... öyle kafirdirler...

sonuç olarak allah-ü teala'nın bunları zamanında uyardığı kesin olduğuna göre, cehennemde sonsuza kadar yanmaya müstahaktırlar.

kimisi diyebilir ki "allah uyarmışsa atalarını uyarmıştır. her kuşağa bir peygamber göndermediğine göre, atalarının peygamberleri dinlememesinden sonraki kuşaklar neden sorumlu olsun?"

el-cevab: ey gafil, sen şimdi gidip bunlara islam'ı tebliğ etsen anında hizaya gelirler mi sanıyorsun? gelmezler elbette. amma ve lakin senin benim gibi müslümanlar, kısmete onlar arasında doğmuş olsaydı, dakika dolmadan şehadet getirir, torlaklıktan tövbe ederdik. hem sen devr-i fetret nedir bilir misin?

gafletten uyanan mümin: muhtemelen haklısın muhterem hocam. devr-i fetret'i de okumuştum ama baktım her kafadan bir ses çıkıyor, bir şey anlamadım. cahilliğimden olsa gerek... neyse, bana ne diğer insanların halinden? allah topunu bildiği gibi yapsın!... ben kendi dalgama bakarım argadaş... onlardan biri olsam hiç şüphe yok ki islam'ı duyduğum anda hemencecik iman ederdim. ben işte böyle tam süper bir kişiyim. bunlar sonsuza kadar yanmayı hak etmektedirler.

not: sözlüğümüzde anlayışı kıt olanlar bol olduğu için, derdimin fotoğraflarını verdiğim insanları aşağılamak olduğunu sananlar çıkabilir. cahile uzun boylu laf anlatmaktansa, öyle olmadığını ifade etmekle yetiniyorum.
güncel Önemli Başlıklar