17 ağustos depremi sonrası hükümette istifa sayısı

koca bir 0 dır. 30 binden fazla kişinin ölmesi daha fazlasının yaralanması, psikolojik travmalar, depremi yaşayan ailelerin hayatlarının alt üst olması, katrilyonlarca maddi külfet yaşanan en derin acı sonrasında bir muhatap bile bulunamamaıştır.
şimdi her yerden biten leş kargaları ise çıkıp bir kişiyi bile istifaya çağırmamıştır. işte bu kalleşçe yaşanan iki yüzlülüğe uyuzum ben arkadaş.
ulan 3 hükümet ortağından ne ecevit, ne bahçeli ne yılmaz kameraların önüne bile geçmemişti. bayındırlık bakanı ortada bile yoktu.
ulan yamalı 60 yıllık çadırlarda kaldı insanlar. aylar sürdü enkazı ve cesetleri kaldırmak.
yaralı adamı öldü diye morga koydular ulan. adam şans eseri morgda bir vatandaş tarafından farkedildi.
çıkarma operasyonu böylesine gayri ciddiydi.
şimdi kalkmışlar; yok katil tayyip yok tek suçlu akp.
300 değil 30.000 biiyorum lan. belki çok daha fazlaydı.
sadece bir veli göçer günah keçisi ilan edildi. diğer müteahhitleri soran olmadı. hükümetten bir kişi bile enkazların başında durmadı ne de basına açıklama yapıldı.
ama kimse çıkıpta; ulan bu binaların ruhsatını kim verdi demedi aga. bir kişi çıkıpta, ulan yavşak basın bu binaların reklamını siz yaptınız hala ne ötüyorsunuz demedi.

o yüzden defolun gidin şimdi.

şimdi çıkmış diyorlar ki; adamları halk sevmiyordu seçilmedi gittiler. eh anlamışsın hele sonunda. hesabını mahkemeye veren olmadı yani. ancak seçimle gittiler.

ulan ben partiler hakkında mı konuşuyorum. hükümet hakkında ve o zaman ki mecliste kim varsa. ergenlere hatırlatalım o hükümet öncesi başbakan kimmiş, azınlık hükümetinde kimelr varmış bir bakın hele. bilmeden de atlamayın.

bana 7 şiddetinde bir depremde geçtim 30 bini 3 bin hadi onu da geçtim 300 kişinin öldüğü yer gösterin. ulan deprem adam öldürmez, bina adamı öldürür.

depreme dayanıklı olmayan okulların yeniden yapılması da akp tarafından yapılmıştır.