bugün

curva sud

maldini, son maçında tüm tribünleri tek tek dolaşırken herkes ayakta alkışlıyordu. maldini'nin takım arkadaşları bu stat turunun ardından kendisini omuzlara alarak soyunma odasına götüreceklerdi. curva sud'un önüne geldiğinde buradaki taraftar grupları maldini'yi yuhalayarak protesto ettiler. maldini, göz yaşlarına boğularak, el kol hareketleriyle curva sud tribününü stadın geri kalanına şikayet etmeye çalıştı ama nafile. küfürlere uğurlanan maldini'ye karşı curva sud, eski efsane kaptanları franco baresi'yi anarak ''sadece baresi!'' diye bağırıyordu.

curva sud tribününün eylemi daha bitmemişti. meşhur bez pankartlarını açtılar. pankartta, ''paralı asker dediklerinden bir de alkış mı bekliyorsun?'' yazıyordu. evet, maldini yıllar önce bir gazeteye verdiği röportajda, curva sud tribününü taraftarlarına 'rantçılar, hepsi paralı asker' demişti. curva sud bunu asla unutmadı ve son maçında maldini'ye bu sağlam ayarı verdi. maldini koşar adımlarla soyunma odasına kaçarken, tribünler maldini'ye küfür etmeyi sürdürüyordu.

geçen günlerde aziz yıldırım taraftara paralı köpekler deyince italyanlar aklıma geldi. italyanlar unutmuyor. inşallah biz de unutmayacağız. okul açık'a gelmeyen volkan'ı ve emre'yi jübilelerinde böyle göndereceğiz.

maldini vak'ası, örnek alınması gereken bir hadise...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar