bugün
- ekşi sözlük12
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- zeki olmanın avantajları4
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- evde pide yapmak7
- osuruktan şiirler47
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- kavga yok mu ya5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- twin peaks3
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- beni neden sevmedin3
- giysi fiyatlarının uçması12
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- vedat muriqi6
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- aleksey batrakov14
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- geceye bir şarkı bırak11
- ben geldim kerkenezler19
- barış alper yılmaz3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- karpuzcu libos panda3
- anne pizzası10
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- yenilgisiz tek şampiyon5
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- arkadaşlar hoşçakalın3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- dinci ve müslüman kavramları8
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- fenerbahçe17
- şoförün yan koltuğu4
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- ismail kartal'ın kovulması3
- zorunlu eğitim12
- putin türkmüş11
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- yar deyince kalem elden neden düşer3
birileri başlığımı değiştirmiş az evvel fark ettim...
(#23757205) çok afedersiniz ama ateistlerin resmen bok kokması şeklinde açtığım başlık, "kötü kokması" olarak değiştirilmiş, kısacası içine sıçılmış. birinin şikayet ettiğini veya başlığın değiştirilmesi hususunda öneride bulunduğunu da sanmıyorum, tamamıyla keyfi bir değişim bu. oldu olacak yazdığım entry yerine başka entry yazsaydınız, şimdi o başlığı değiştiren [(img:#851573) yetkili] kişi artık her kimse, değiştirdiği başlıkla altındaki entry'yi tekrar okuyabilir mi acaba? samimiyetle rica ediyorum, acaba hiç uymuş mu? olmuş mu?
hayır anlamadığım olay, madem böyle başlıklar keyfi olarak değiştirilecek; o halde titiz bir takiple içerisinde her kötü söz bulunan başlığı değiştirsinler, entry'leri de çöpe atsınlar böylelikle. bok lan bu bok... günlük hayatta kullandığımız ve artık neredeyse sade bir söz haline gelmiş tanımlama aracı:
- film bok gibiydi
- şarkı bok gibiydi
- hava bok gibiydi
- ağzın bok gibi kokuyor
- bok herif
vesaire... yani bunları artık rahatlıkla otobüste, şurada burada velhasıl sosyal hayatta topluluk içerisinde söyleyebiliyoruz. kimse de dönüp arkasını ters ters bakmıyor "ıyy terbiyesiz herif" diye.
hee şöyle bir başlık açmış olsaydım değiştirilmesi ve hatta haklı olarak entry'yle beraber başlığın silinmesi normal olabilirdi:
(bkz: çok afedersiniz ama ateistleri sikip çöpe atmak)
(bkz: ateistleri deli gibi sabah akşam sikme isteği)
gibi gibi... sonsuza kadar çoğaltabilirim... başlıkları çoğaltabilirim, misalleri çoğaltabilirim, hatalarınızı bulup çoğaltabilirim, eksikliklerinizi ortaya çıkarıp eleştiriyi çoğaltabilirim; böyle giderse sizi de bulup çoğaltabilirim. rahat bırakın beni!
(#23757205) çok afedersiniz ama ateistlerin resmen bok kokması şeklinde açtığım başlık, "kötü kokması" olarak değiştirilmiş, kısacası içine sıçılmış. birinin şikayet ettiğini veya başlığın değiştirilmesi hususunda öneride bulunduğunu da sanmıyorum, tamamıyla keyfi bir değişim bu. oldu olacak yazdığım entry yerine başka entry yazsaydınız, şimdi o başlığı değiştiren [(img:#851573) yetkili] kişi artık her kimse, değiştirdiği başlıkla altındaki entry'yi tekrar okuyabilir mi acaba? samimiyetle rica ediyorum, acaba hiç uymuş mu? olmuş mu?
hayır anlamadığım olay, madem böyle başlıklar keyfi olarak değiştirilecek; o halde titiz bir takiple içerisinde her kötü söz bulunan başlığı değiştirsinler, entry'leri de çöpe atsınlar böylelikle. bok lan bu bok... günlük hayatta kullandığımız ve artık neredeyse sade bir söz haline gelmiş tanımlama aracı:
- film bok gibiydi
- şarkı bok gibiydi
- hava bok gibiydi
- ağzın bok gibi kokuyor
- bok herif
vesaire... yani bunları artık rahatlıkla otobüste, şurada burada velhasıl sosyal hayatta topluluk içerisinde söyleyebiliyoruz. kimse de dönüp arkasını ters ters bakmıyor "ıyy terbiyesiz herif" diye.
hee şöyle bir başlık açmış olsaydım değiştirilmesi ve hatta haklı olarak entry'yle beraber başlığın silinmesi normal olabilirdi:
(bkz: çok afedersiniz ama ateistleri sikip çöpe atmak)
(bkz: ateistleri deli gibi sabah akşam sikme isteği)
gibi gibi... sonsuza kadar çoğaltabilirim... başlıkları çoğaltabilirim, misalleri çoğaltabilirim, hatalarınızı bulup çoğaltabilirim, eksikliklerinizi ortaya çıkarıp eleştiriyi çoğaltabilirim; böyle giderse sizi de bulup çoğaltabilirim. rahat bırakın beni!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar