bugün
- osuruktan şiirler41
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap6
- açılım4
- okul kıyafeti zorunluluğu3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- filistin2
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- velvet'in aylık geliri6
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek2
- iyi parti17
- zorunlu eğitim9
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- küçük sürprizler yapmak5
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- uludağ sözlüğün reaktörü2
- simko315
- evlenme teklif edecekken sevgilinin yüzüne kusmak2
- mini elbise4
- kısır9
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- şeytanın insanlardan ders alması4
- 777 diyen erkolar8
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- alttaki yazara motto ver16
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- bir daha doğmayacak olmak4
- akrep burcu kini8
- çerçeve yasa34
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- beyaz tenli gotik kız3
- amedspor14
- gollumun gözü yüzükte6
- insan klonlama2
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- saçını pembeye boyayan erkek6
- normal taklidi yapmak4
hayırlı kokmalar arkadaşlar...
ateistlik gibi allah tanımamazlık, ahlâktan yoksunluk, kıç yıkamamazlık ve 1. kattaki sokağa bakan yatak odalarına perde takmamazlık gibi nahoş ve mülevves yaşayışları bünyesinde barındıran bir sapkınlığın; "temizlik imandan gelir" sözüne tezat biçimde işleyişi neticesinde toplumsal yaşantıda karşımıza çıkan, bizleri son derece tiksindiren ve takkelerimizi çıkarıp burunlarımıza tıkamamıza sebebiyet veren olayın, radikal bir söylem haline dönüştürülmesidir...
evet sevgili arkadaşlar; çok afedersiniz ağzımı bozuyorum ama maalesef ki ateist arkadaşlar bok gibi kokuyor. hani boktan kasıt pis kokmak anlamında da değil yani harbiden bok kokuyorlar ak...
geçen gün otobüsteyim, baktım bi yerden ekşi ishal kokusu geliyor; lan dedim otobüse hasta köpek falan mı aldılar s.çtı bi köşeye, sonra burnumun çizdiği harita tam yanımı gösterdi... bi baktım bilmem ne manifestosu isimli bi kitap okuyan genç var. kitabın üstünde kırmızı renk pense çekiç resmi falan vardı, bi de sakallı bi adam resmi vardı. dedim aha bu ateist ak:
- kardeş selamün al... ıhımmm öğhkk ak be
+ noluyo yea?
- yahu kardeşim bu nasıl bir kokudur ölü kaplumbağa mı yedin?
+ ne diyosun yaa ne kokusu
- yav kusura bakma da resmen b.k kokuyorsun bilader kalkar mısın lütfen git kapı ağzına hatta in amk şu otobüsten (o arada herkes beni destekler nitelikte kafa sallıyordu)
+ ...lan s.kerim sakallarını senin doğru konuş.
- !laynnn!!
hemen palas pandıras yakasından bir elimin parmak uçlarıyla pislik bulaşmasın diye tutup, diğer elimle de takkemi burnuma bastırarak otobüsten attık piçi. sonradan aklıma geldi, daha önceden bi araştırma yapmıştım ve bunların kokuları kıç yıkamadıklarından ileri geliyordu. ayrıca da bir isyan mantığıyla temizlik imandan gelir ilkesini kabullenemedikleri için nadiren yıkanıyorlardı. harbiden de otobüsten atarken pantolonunun arkasında kahverengi lekeler vardı. g.t çatalında falan kabuk bağlamış böyle enteresan lekeler vardı... off neyse başım döndü bi anda koku aklıma geldi ben gidip bahçeden gül koklıcam.
(bkz: ateistler kıçlarını yıkamazlarmış iddiası)
ateistlik gibi allah tanımamazlık, ahlâktan yoksunluk, kıç yıkamamazlık ve 1. kattaki sokağa bakan yatak odalarına perde takmamazlık gibi nahoş ve mülevves yaşayışları bünyesinde barındıran bir sapkınlığın; "temizlik imandan gelir" sözüne tezat biçimde işleyişi neticesinde toplumsal yaşantıda karşımıza çıkan, bizleri son derece tiksindiren ve takkelerimizi çıkarıp burunlarımıza tıkamamıza sebebiyet veren olayın, radikal bir söylem haline dönüştürülmesidir...
evet sevgili arkadaşlar; çok afedersiniz ağzımı bozuyorum ama maalesef ki ateist arkadaşlar bok gibi kokuyor. hani boktan kasıt pis kokmak anlamında da değil yani harbiden bok kokuyorlar ak...
geçen gün otobüsteyim, baktım bi yerden ekşi ishal kokusu geliyor; lan dedim otobüse hasta köpek falan mı aldılar s.çtı bi köşeye, sonra burnumun çizdiği harita tam yanımı gösterdi... bi baktım bilmem ne manifestosu isimli bi kitap okuyan genç var. kitabın üstünde kırmızı renk pense çekiç resmi falan vardı, bi de sakallı bi adam resmi vardı. dedim aha bu ateist ak:
- kardeş selamün al... ıhımmm öğhkk ak be
+ noluyo yea?
- yahu kardeşim bu nasıl bir kokudur ölü kaplumbağa mı yedin?
+ ne diyosun yaa ne kokusu
- yav kusura bakma da resmen b.k kokuyorsun bilader kalkar mısın lütfen git kapı ağzına hatta in amk şu otobüsten (o arada herkes beni destekler nitelikte kafa sallıyordu)
+ ...lan s.kerim sakallarını senin doğru konuş.
- !laynnn!!
hemen palas pandıras yakasından bir elimin parmak uçlarıyla pislik bulaşmasın diye tutup, diğer elimle de takkemi burnuma bastırarak otobüsten attık piçi. sonradan aklıma geldi, daha önceden bi araştırma yapmıştım ve bunların kokuları kıç yıkamadıklarından ileri geliyordu. ayrıca da bir isyan mantığıyla temizlik imandan gelir ilkesini kabullenemedikleri için nadiren yıkanıyorlardı. harbiden de otobüsten atarken pantolonunun arkasında kahverengi lekeler vardı. g.t çatalında falan kabuk bağlamış böyle enteresan lekeler vardı... off neyse başım döndü bi anda koku aklıma geldi ben gidip bahçeden gül koklıcam.
(bkz: ateistler kıçlarını yıkamazlarmış iddiası)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar