bugün

tnk

odtü'nün bahar şenlikleri kapsamında dün akşam devrim stadında konser vermiş, berbat ötesi bir sese sahip solist, akdeniz akşamlarından öteye geçememiş kalitesiyle boy gösteren gitarist, olmayan, olsa dahi varlığı hissedilmeyen bir basçı ve zillere vurmaktan başka bir nanesini göremediğimiz davulcusuyla arz-ı endam etmiş rezil ötesi grup. inanılmaz kötü bir konser verdiler dün.

çok rezildi. tek beğendiğim şarkılarını sona doğru söylediler. her şeyden önce eklemek gerek, orkestra çok kötüydü. müzikten mahrum kaldım. ulan o nasıl bir kötü sestir, ben utandım cebine tüküreyim.. lan hadi bed sesi olsa o da bir yere kadar gider. bakın ac/dc'ye. ama senin sesin bildiğin iğrenç be baba.. ayrıca, ismini bilmiyorum bu bahsettiğim elemanın ama bir de tavsiyem olacak kendisine: babacığım, çok acil bir kursa katıl ve en kötüsünden bir iletişim -ve mümkümse- diksiyon dersi falan al! ulan ben senin kadar izleyiciye kötü bir şekilde hitap eden bir adam görmedim! ne diyeceğini bilmiyorsun lan resmen! gel ödtü'yü yağla, egomu okşa demiyorum ben sana. ama hitap ettiğin kitleye ettiğin cümleleri ben, istesem o kadar kötü kuramam. ayrıca, kurduğun tek bir cümledeki kelime sayısının dördü, beşi aşmamasını geçtim, bir sonraki kelimeni, öncekini ettiğinden 20 saniye sonra etmen sana inanılmaz bir uyuzluk katmış güzel(!) kardeşim. son bir öneri: "bn rakınrol starıyım, ben delicesine şarkılar söyleyip coşar; hüzünlü şarkılar söyler ağlatırım! o yüzden bu kadar karizmatiğim, popomo porfom sıkın cicişler .s" havalarından çıkacaksın baba, bir bok değilsin çünkü. saçma salak bir pop grubunun solistisin sadece. bir de önce o elini indir!

gitarist.. ulan ben sana ne diyeyim! duman'ın gitaristi kadar kötü bir gitarist görmemiştim türk müziğinde. ama sen benim tabularımı yıktın. helâl olsun, aşk olsun! abiciğim, başını ayağına yaklaştırıp vücuduna yeni bir şekil vererek ve bir yandan da gitar tutarak gitar çalınca sana plaket vermeyecekler veya sana amerikan rakınrolunun tozlu ve uzun koridorunda bir basamak adamayacaklar! ulan bokum gibi gitar çalıyorsun, şu hakaretlerine bak! otur, sıfır!

bas.. senin için bir yorum yapamıyorum güzel kardeşim, çünkü sanırım sahnede falan değildin, seni arabadan indirmediler..

davul, sen iyisi mi kır bagetlerini ve bir daha stüdyoya bile girme. aç, parasız, pulsuz kalırsan ben beslerim seni, bakarım sana, valla! yeter ki o iğrenç tınıyı daha fazla kişiye dinletme.

hasılı, bir kez daha üstüne basa basa öğrendiğim en önemli şey, bir bas gitarın müzikte ne kadar önemli olduğudur. yoktu ulan resmen. daha iyi anladım bunu, bu cılızlardan sonraki aylin aslım konserindeki sağlam bas gitarist ile beraber.

son olarak bir söz de ugt'ye: yok muydu daha kötüsü? tebrik ediyorum bu mükemmel(!) tercihiniz için!