beşiktaş

futboldan bir sikim anlamayan çokça taraftarın tuttuğu takım.takımın şu durumunu hala slaven bilic önder özen yüzünden olduğunu söyleyenler var hadi önder özen'i geçtim birkaç tane transfer hatası yağmış olabilir de ulan amk slaven bilic mevcut durumdaki en suçsuz insan.adam bu sikimsonik kadroyla milyon dolarlar üzerine milyon dolar harcayan galatasaray'ın kadrosuyla dişe diş gidiyor.bu takımın şuan böyle sike bağlamasının tek sebebi parasızlık ve boşvermişlik.ama ben inanıyorum ki seneye eğer doğru yerlere doğru transfer yapılırsa slaven bilic ile güzel işler başaracağız,ama quaresma sporlular ve serdar adalı sporlular bi siktirin gidin amk.utanmadan hala yönetim istifa diyenler var sanırım onlar yıldırım demirören'in gelip yeniden takımın mali durumunu sikertmesini istiyor? ayrıca her şey türkiye liginde şampiyon olmak değil,gittin mehmet özdilek'i veya ertuğrul sağlam'ı getirtin eee avrupa ne bok yiyecek bu adamlar? ama slaven bilic'in en azından hırvatistan milli takımıyla bir tecrübesi var bunları da düşünmek gerekiyor.
© copyright 2005 - 2026