e bilet uygulamasına neden karşıyız

NEDEN Mi FENER MAÇINA GiRMiYORUM

içim kan ağlamıyormu sanıyorsunuz, gülüp oynuyormuyuz hep birlikte.

Kimileri yanlızca derbi maçlarına gelerek Beşiktaş a olan sevdasını göstermeye çalışır, kimileri ise maça bile gelmez herkesten iyi Beşiktaş lıdır.

Kimileri ise yer neresi olmuş hiç önemli değildir Türkiyenin hatta dünyanın neresinde olursa olsun Beşiktaş ın peşinden koşar. Bu dava uğrunada ailesini okulunu kız arkadaşını herşeyini bırakıp koşanlarda var....

Kimsenin Beşiktaş lılıgını sorgulayacak değilim ben şahsen.....
Herkes kendine göre muhteşem BEŞiKTAŞ lıdır...

Durum buyken kimse kusura bakmasın Ben Beşiktaş lılıgımdan kimseye pay çıkarttırmam.

Kimse benim üzerimden ve Beşiktaş üzerinden kasasına şahsi olarak birşeyler koyamaz ( hiç olmazsa buna münferit olarak karşı çıkarım)
sezonun bitmesine 4-5 hafta kala bana el alem (ÇALIK) 25-30 TL ( ÖNÜMÜZDEKi SEZON KAÇ TL OLACAĞI BELLi DEĞiL) ye 4-5 hafta için kart satamaz ALMAM... Aslında almakta zorunda değilim kombinem var...Kart1903 kartım var.
Ama ben buna bugün göz yumup maça girersem Beşiktaş ile alakası olmayanları zengin edip Beşiktaş üzerinden kazanç sağlamasına yardımcı olurum diye düşünüyorum.

Ayrıca fişlenme olayına gelince zaten fişlenmişiz fişlenecegimiz kadar. kongre üyesi olurken herşeyimizi vermişiz klube, kombine alırken herseyimiz klubumuzde zaten mevcut konu zaten fişlenme değildir.(Fişlenmekten korkuyorlar diyenler her derbi sonrası karakolda benimle olmayanlardır)

Geçtiğimiz günlerde GS-FB derbisi vardı neden bu projeyi ozaman gündeme getirmediler, çünkü herkes kombineli bilet alan taraftar yok. Neden Beşiktaş- fener derbisinde yapılıyor. ( tamamen duygusal)
Ben bu e-bilet muhabbetine tamamen mali bakıyorum arkadaşlar. Benim düşüncem budur kimseyide zengin edecek halim yok.

Ama fener maçı bizim namus macımızdır diyenlerede, benim namuzsuz maçım yoktur, her BEŞiKTAŞ ın maçı benim için zaten namus maçıdır.....

Yanlızca fener maçlarına gelenlerden de değilim. Bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi, ama özelden ama arayarak bana fikrimi soranlar bilsinlerki ben (Hiç olmazsa sezon sonuna kadar) bu passolıg saçmalığı iptal olmazsa girmeyeceğim.

Neden her seferinde Beşiktaş birilerinin kazanç kapısı oluyor, neden hep BEŞiKTAŞ. Biz denizmiyiz bizim malımızı yemeğen kerizmi ?

Birilerinin müşterisi olacaksam BEŞiKTAŞ KLÜBÜNÜN MÜŞTERiSi OLURUM Beşiktaş klubunden rant sağlayanların değil......

EMRAH ERTUTAN