bugün
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin8
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi8
- truesuz sözlük5
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- hastalık havası4
- gocu20
- vajinanın iç sıcaklığı10
- bastırılmış üzüntü3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- silikon memenin patlaması10
- açmanın üzerinde açma yazması4
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- duvardaki kafam kadar örümcek3
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- bayram namazı çıkışı3
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- iyi dostlar biriktirdim7
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- karton toplarken yılan sokması3
- mgk'dan terörsüz türkiye bildirisi2
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması4
- ertuğrul doğan3
- nervio23
- ne dedin ne dedin sen4
- fiziği güzel sözlük kızları48
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- kravatlı yobaz2
- kürt fıkraları6
- internet2
- rujlu kadınla öpüşmek4
- s'i l v'e r m'i s t16
- recep tayyip erdoğan27
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- pandela5
- mizah algısı müthiş insanlar3
- kadınlarla ilgili gerçekler2
- otobüs3
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- vinicius junior öldürüldü yerine başkası geçti2
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak3
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
- caz dinleyen erkek9
- gözünü am bürümek5
Hukuk fakültesini bitirdikten sonra 1 sene staj yapan ve suratlarında her daim;
Aslında fotokopi çekemediğime bakma ben bütün türk kanununu adım gibi biliyorum ifadesi olan, sevilesi arkadaşlarımızdır.
Kadın stajyer avukat arkadaşlarımızda; her kadında olan "iş görürken gergin olma" durumu mevcuttur.
Bu arkadaşların isyanı yüzlerine yansımıştır.
Genellikle avukat gibi giyinmeye çalışırlar(o ceket illa giyilecek arkadaş) ama bileğindeki deri bileklikten kurtulamamışlardır.
Aynı şirkette çalıştığı avukat olmayan diğer kadın kişilerle çok iyi geçinirler. Neresinden yakalasam bu kadını da kanka olsam diye bakarlar.(avukat ruhsatını alınca da götleri başları ayrı oynar ama neyse)
Erkek stajyer avukat arkadaşlarımızda ise şurada iki saat fotokopi çekeceğim, birkaç kızla sohbet eder, masalarındaki bisküvilerden yerim diye düşünür ve sürekli kaytarmanın peşinde olurlar.
8 aydır staj yapan bir arkadaş var mesela, 8 aydır unutur o sekreter tırnağını, her makinenın başına vardığında benden ister.
AVM de karşılaşınca bile merhaba demek için gelip sekreter tırnağı soran tiptir bu.
Avukat olunca kadın stajyerlerin aksine, götleri kalkmaz, efendi efendi işlerini yaparlar. Yine işten kaytarmanın peşinde ve yine goygoy sevici ancak sevimli tiplerdir.
Stajyer avukatlardaki bu fotokopi çekme olayı enteresandır ki; (herkes ki önceden 2 sene staj yapılıyordu)
Birkaç ay sonra meslektaşı olacak kişiye kasten fotokopi çektiren avukatlar var.
Ulan yaşı senden küçük, yeni mezun diye bir insanı sen niye böyle sinirleriyle sınav yapıyorsun?
Bu ofiste 10 tane ofis yardımcısı 10 tane takip elemanı varken sen niye stajyere klasörlerin sırtını yazdırıyorsun egoist sapık.
Stajyerken iyi de büyüyünce pisleşiyorlar sanırım bu avukat milleti.
Genelleme yaptım, buyurun lütfen, yemez misiniz?
Aslında fotokopi çekemediğime bakma ben bütün türk kanununu adım gibi biliyorum ifadesi olan, sevilesi arkadaşlarımızdır.
Kadın stajyer avukat arkadaşlarımızda; her kadında olan "iş görürken gergin olma" durumu mevcuttur.
Bu arkadaşların isyanı yüzlerine yansımıştır.
Genellikle avukat gibi giyinmeye çalışırlar(o ceket illa giyilecek arkadaş) ama bileğindeki deri bileklikten kurtulamamışlardır.
Aynı şirkette çalıştığı avukat olmayan diğer kadın kişilerle çok iyi geçinirler. Neresinden yakalasam bu kadını da kanka olsam diye bakarlar.(avukat ruhsatını alınca da götleri başları ayrı oynar ama neyse)
Erkek stajyer avukat arkadaşlarımızda ise şurada iki saat fotokopi çekeceğim, birkaç kızla sohbet eder, masalarındaki bisküvilerden yerim diye düşünür ve sürekli kaytarmanın peşinde olurlar.
8 aydır staj yapan bir arkadaş var mesela, 8 aydır unutur o sekreter tırnağını, her makinenın başına vardığında benden ister.
AVM de karşılaşınca bile merhaba demek için gelip sekreter tırnağı soran tiptir bu.
Avukat olunca kadın stajyerlerin aksine, götleri kalkmaz, efendi efendi işlerini yaparlar. Yine işten kaytarmanın peşinde ve yine goygoy sevici ancak sevimli tiplerdir.
Stajyer avukatlardaki bu fotokopi çekme olayı enteresandır ki; (herkes ki önceden 2 sene staj yapılıyordu)
Birkaç ay sonra meslektaşı olacak kişiye kasten fotokopi çektiren avukatlar var.
Ulan yaşı senden küçük, yeni mezun diye bir insanı sen niye böyle sinirleriyle sınav yapıyorsun?
Bu ofiste 10 tane ofis yardımcısı 10 tane takip elemanı varken sen niye stajyere klasörlerin sırtını yazdırıyorsun egoist sapık.
Stajyerken iyi de büyüyünce pisleşiyorlar sanırım bu avukat milleti.
Genelleme yaptım, buyurun lütfen, yemez misiniz?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar