bugün

suriyeli dilenciler

şirinevler, kuleli, taksim, bakırköy ve mecidiyeköy'de eksik olmayan pis yaratıklar. sadece dilenseler gene iyi amk. cumartesi kurs çıkışı arkadaşlarla kızılkayalar'a gittik, az geride dilenci bi topluluk vardı içlerinde 18den büyük olduğunu sanmıyorum.

büyük olanlar çocukları ellerinde yemek yiyen insanların yanına yolluyolar onlar da milletin yemeklerini alıyolar, gerçi bi tanesi arkadaşıma bulaştı arkadaş da asabidir "siktir git lan burdan" diye karşılık verdi çocuk baya bi ürküp diğerlerinin yanına gitti. şimdilik ürküyolar ama birkaç yıl sonra bıçağı çekip takmayacakları nerden belli arkadaşım?

istisnasız hepsi mi kirli, yırtık giyecekler giyer lan. elitistçilik yaptığım da sanılmasın ama bu insanlar vatandaşın iyi niyetini suistimal ediyor, lan taksimin ortasındaki adama acınır mı amk? gezinin boş taraflar metro çıkışının yanı işte, en çok orda bulunuyolar dikkat edin derim. ülkeye gelmesine can atan arkadaşların bi kere bile sadaka verdiğini görmediğimi de belirtmek isterim.

edit: kürt popülasyonu 80-90 yılları arasında artmıştı bu ülkede. daha çok savaştan kaçanlar türkiye'ye sığınmıştı, bundan yola çıkarak 10 yıl sonrasını tahmin edip tehlikenin farkına varabilir misiniz? her gün burada kürtlere edilmeyen hakaret ve küfür kalmıyor, bi 10 yıl sonra sol frame.2de suriyeli başlığıyla sıkça karşılaşacağız gibi. hala utanmadan etmeden bana kemalist zihniyetiyle gelen adam var şaka gibi amk.

edit2: bi anımı daha anlatayım. dün kuleli'deki otobüs duraklarının oradayım saat 4-5 gibi işte. gene suriyeli bi aile köprü altında oturmuş, dileniyo çocukları da gözümün önünde simit, su satan adamdan 2 tane su alıp kaçıyo adam kızamıyo da amk 1 lira gibi ufak bi miktarın hesabını yapan birisi değilim asıl mesele hırsızlıktır. yav arkadaşım allah rızası için inanmıyosan belirttiğim yerlere git sonra gel yalan borcum yok ki sana.
güncel Önemli Başlıklar