bugün

windows phone 8

bi bildirim çekmecesini hala getiremeyen sistemdir. çıkalı ne zaman oldu, rakipleri yıllardır ortalığın anasını ağlatıyor, ama wp8 çok basit şeyleri bile hala düzeltemiyor, getiremiyor. kullanıcıları kendilerini avutuyor yavaş yavaş hızla gelişiyor diye. lan nereye hızla gelişiyor ? yavaş bile değil amk hiç gelişmiyor. yok gdr yok anasının şeyi güncellemesi. şimdi de 8.1 güncellemesini bekliyorlar. bildirim çekmecesi gelecekmiş. o da taa nisanda mı ne çıkacakmış. lan oğlum gidin işinize.

androidden farkı arayüzü farklıymış. çok güzelmiş. lan androidde arayüz mü bitti de wp8 inkini onlardan üstün gördün ? ama çok staaabill dediğini de biliyorum. e amına koyim bi özellik bi uygulama bi oyun yok ki kastıracak. tabiki stabil olur göt.

uygulama marketi hala bok gibi. gelişiyormuş. ya bırak allah aşkına. 6600 için geliştirilen uygulamalar bile wp8 den daha fazla daha güzel lan.

ios da gene jailbreak filan var. uygulamaları oyunları bedavaya bulabiliyorsun. bunda o da yok. gta san andreas a 15 lira istiyor. zaten 3-5 güzel oyunun var. onları da almaya kalksan 100-150 lira eder. en sik uygulamaya bile 2 lira ister. velhasıl hiç olmamış ve olamayacak işletim sistemidir.