bugün

kadınların yüzde 60 ının orgazm taklidi yapması

orgazm süresi saniyelerle sınırlıdır ve çok kısa sürer. lakin hem kadın, hem de erkekler için en güzel, en büyük tatmin - rahatlama şeklidir.

kadınların orgazm olma süresi erkeklere oranla daha uzun sürer ya da erkek çok deneyimsizse, kadın hiç orgazm olmayabilir. ancak orgazm bir beraberlikte olmazsa olmazlardan biridir ki bundan mütevellit kadınlar da orgazm olmadıkları halde, bunun altında kalmamak, erkeğini mutlu etmek ve rahatladığına inandırmak adına orgazm taklidi yapar.

bu kadınlar genelde erkeğinden bağımsız ve habersiz olarak kendi kendini tatmin eder ve orgazm olur. erkeğine de bu taklidi bu nedenle gayet iyi yaparlar.

kadının orgazm taklidi yaptığını bir erkeğin anlaması oldukça zordur. ama erkekler şuna dikkat etmelidir; ilişki sırasında vajinanın ne kadar ıslak olduğunu, kayganlık derecesini penisinizle hissedersiniz, kadın orgazm olduğunu ifade ettiğinde, bu kayganlığın, bu ıslaklığın çok bariz bir şekilde artmış olması gerekmekte çünkü kadınlar bu anlarda sıvı salgılar. eğer bu anda ilişki anı daha da kolaylaşmış ise o kadın orgazm olmuştur. ama önceki medcezirlerden bir farkı yoksa, muhtemelen yalandır.

iyi orgazmlar.