bugün
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- velvet57
- evde soğuk kahve yapımı7
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- sigara içmeyi bırakmak istememek6
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- insan olmaya ceyrek kala14
- hayattaki en değerli şeyler4
- 2026 ekonomik krizi16
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı7
- victor osimhen20
- aleksey batrakov28
- yazarların favori giyim markası2
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- kaos show2
- migros'a sorulacak tek soru23
- friedrich hegel la bi cay icek7
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- hurdacıya gidiyorum7
- sınıfın en güzel kızı3
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- mutlu ama uzak olsun birader3
- kadınları aşağılamanın moda olması6
- erecto ibn birader el biraderi2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- yalnızlıkla sevişmek3
- mohamed salah ghaly2
- testo taylan aykolik ziyareti2
- enayimiknatisii6
- akıl2
- osuruktan şiirler60
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- başbirader kitap sayfalarını sözlüğe koysun2
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- alaattin çakıcı2
- madagaskar vanilyalı amarula2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- bilinçaltı algılama4
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- arkadaşlar veto ne demek8
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- tombul efes2
- the odyssey5
- kainatta her şey insanların iyiliği için yürüyor3
- 1 euro 56 25 tl6
"biz neden hala bu kuruluşlara önem vermeyiz anlamıyorum" dedirten başlık. siz eğer dış politikanızdaki muhataplarınıza derdinizi anlatmak olumlu ilişkiler kurmak istiyorsanız kendinizi iyi tanıtmanız gerekir. ayrıca muhatabınızıda iyi tanımanız gerekir. think tanklar işte bu açıdan önem verilmesi gereken kuruluşlardır.
örneğin ab vatandaşları türk halkı ile uyum içinde yaşayamayacaklarını düşünürler. çünkü bilgi kaynakları basın temellidir. almanya daki bir cinayete aile cinayeti denip geçilir ama türkiye deki aile cinayeti basın kaynaklı olarak töre cinayeti imajı alabilir. sağlıklı bir okuma yapılması güçleşir. fakat ab ülkelerinde think tanklarınız olsa bu kuruluşlar sizin için oluşacak kamuoyuna reel doneler vererek tanıtımınızın sağlıklı yapılmasını sağlarlar. ayrıca o ülke ile ilgili izlenecek politikada size yol gösterebilir..
o kadar zor bi meselede değil türkiye için think tank kurmak.. yıllardır beyin göçü beyin göçü dedik. şimdi o göç eden beyinleri oluşturacağınız think tanklarda kullanarak kaybı kurtarabiliriz. sadece bir adım atılması gerekiyor.. üzerine düşülmesi gerekiyor.. bugün bir almanyanın , japonyanın, fransanın, rusyanın ve daha bir çok güçlü devletin yüzü aşkın think tankları bulunmaktadır. ingilterenin 280leri bulmuştur. türkiyenin ise sadece 21.. millet artık lobilerden platformlardan bahsediyo, ülkemizde at koşturuyo, biz daha thin tank kuramıyoruz.. bu sayı umarım en kısa sürede yarışmaya çalıştığımız ülkelerinkine yaklaşır..
örneğin ab vatandaşları türk halkı ile uyum içinde yaşayamayacaklarını düşünürler. çünkü bilgi kaynakları basın temellidir. almanya daki bir cinayete aile cinayeti denip geçilir ama türkiye deki aile cinayeti basın kaynaklı olarak töre cinayeti imajı alabilir. sağlıklı bir okuma yapılması güçleşir. fakat ab ülkelerinde think tanklarınız olsa bu kuruluşlar sizin için oluşacak kamuoyuna reel doneler vererek tanıtımınızın sağlıklı yapılmasını sağlarlar. ayrıca o ülke ile ilgili izlenecek politikada size yol gösterebilir..
o kadar zor bi meselede değil türkiye için think tank kurmak.. yıllardır beyin göçü beyin göçü dedik. şimdi o göç eden beyinleri oluşturacağınız think tanklarda kullanarak kaybı kurtarabiliriz. sadece bir adım atılması gerekiyor.. üzerine düşülmesi gerekiyor.. bugün bir almanyanın , japonyanın, fransanın, rusyanın ve daha bir çok güçlü devletin yüzü aşkın think tankları bulunmaktadır. ingilterenin 280leri bulmuştur. türkiyenin ise sadece 21.. millet artık lobilerden platformlardan bahsediyo, ülkemizde at koşturuyo, biz daha thin tank kuramıyoruz.. bu sayı umarım en kısa sürede yarışmaya çalıştığımız ülkelerinkine yaklaşır..
Gündemdeki Haberler