bugün
- sözlük kızlarının kekleri13
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- ölümden korkuyor musunuz17
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- yesene beni diyen kız5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- yahudi düşmanlığı4
- keki haddinden fazla kabaran kadın3
- illüminati ve grup sex ayinleri2
- amerikan küfürleri3
- sözlükte ne değişti6
- ben basit bir insanım5
- zalbert ramstein8
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek6
- intihar düşüncesi6
- uludağ itiraf18
- cumartesi kahvaltısı5
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- aşk6
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- evliliği zorlaştırmak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- ghost rider3
- queen feristah15
- hava su ateş toprak3
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- anneanne3
- insan olmaya ceyrek kala11
- idealizm vs materyalizm2
- at eti yiyen gay2
- hafızayı sildirmek7
- bir bela geliyor28
- bir kadından hoşlanmak4
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu39
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- işiniz gücünüz yok mu11
- bugün ne oldu6
- iki yapay zekanın sohbeti2
- seninleyken kendim olabiliyorum4
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez11
- sevgiliyle kavga etmeyi özlemek2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- yazarların cuma akşamı planları4
fevkalade bilgilere mazhar olan ve kendi alaninda usta olan gereksiz tartismalara girmeyen ve girmeyecek olan bir kişiliğe sahip olan kişidir.
kayikci kavgasi etmek isteyen kişilerin baska yerlere muracaat etmesi icap eylemektedir. o yerler ise ne bileyim galata köprüsü yahut unkapani bilemedin tanzanya'ya gider orda kayikci kavgasi eder. orasini bilemiycem.
bir numunesi olaraktan ve emsal olaraktan:
---
tck md 318:
halkı askerlik soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara 6ydan 2yıla kadar hapis cezası verilir.
bu fiil basın ve yayın yoluyla işlenirse ceza yarısı oranında arttırılır.
TCk hükmünde belirtilenlerle yazarın yaptığı arasında tipiklik unsuru varsa buyrun eleştirilerinize hukuku temel alın.
düşünce insanların akıllarında var olan soyut algıların somutlaşması ile anlam kazanır. bir insanın içinde bulunduğu toplumda sırf düşüncesini dile getiriyor diye hedef olarak gösterilmesini geçmiştede yaşayan halk, hiçbir zaman bu huyundan vazgeçmemiş, sorgulamadan, anlamadan yargılamayı gelenekselleştirmiş ve değer haline getirmek için çabalarını sürdürmektedir.
insanlar seçimlerinde serbesttir ve hayatlarını ona göre çizerler ve devlet kanunlar önünde herkesi eşit görür. bir hırsızlık suçu toplumun huzuru açısından ve kişinin ıslah edilmesi nedeni ile cezaya hükmedilebilir ,kişi hırsızlık fiilini seçmiş yapmış ve cezasını almıştır. askerlik ise böyle bir şey değildir. vatan savunması olarak algılanan bir olgudur. savunacak insanların zorla, isteksiz gitmesi değil gönüllü olması gerekir .kişi fiilini seçmemiş fakat yapmış ve birileri tarafından ıslah edilmeyi beklemiş ve kendince cezasını çekmiştir mi demek lazım gelir bilinmez ama herkesin manevi inanışı ve değerleri aynı fikirleri gibi benzer değildir .
farklılıkları içinde barındıramayan toplum benzerleri arasında kaybolmaya mahkumdur.
(#2254114)
---
sözün özü : fazla izahata gerek yok.
kayikci kavgasi etmek isteyen kişilerin baska yerlere muracaat etmesi icap eylemektedir. o yerler ise ne bileyim galata köprüsü yahut unkapani bilemedin tanzanya'ya gider orda kayikci kavgasi eder. orasini bilemiycem.
bir numunesi olaraktan ve emsal olaraktan:
---
tck md 318:
halkı askerlik soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara 6ydan 2yıla kadar hapis cezası verilir.
bu fiil basın ve yayın yoluyla işlenirse ceza yarısı oranında arttırılır.
TCk hükmünde belirtilenlerle yazarın yaptığı arasında tipiklik unsuru varsa buyrun eleştirilerinize hukuku temel alın.
düşünce insanların akıllarında var olan soyut algıların somutlaşması ile anlam kazanır. bir insanın içinde bulunduğu toplumda sırf düşüncesini dile getiriyor diye hedef olarak gösterilmesini geçmiştede yaşayan halk, hiçbir zaman bu huyundan vazgeçmemiş, sorgulamadan, anlamadan yargılamayı gelenekselleştirmiş ve değer haline getirmek için çabalarını sürdürmektedir.
insanlar seçimlerinde serbesttir ve hayatlarını ona göre çizerler ve devlet kanunlar önünde herkesi eşit görür. bir hırsızlık suçu toplumun huzuru açısından ve kişinin ıslah edilmesi nedeni ile cezaya hükmedilebilir ,kişi hırsızlık fiilini seçmiş yapmış ve cezasını almıştır. askerlik ise böyle bir şey değildir. vatan savunması olarak algılanan bir olgudur. savunacak insanların zorla, isteksiz gitmesi değil gönüllü olması gerekir .kişi fiilini seçmemiş fakat yapmış ve birileri tarafından ıslah edilmeyi beklemiş ve kendince cezasını çekmiştir mi demek lazım gelir bilinmez ama herkesin manevi inanışı ve değerleri aynı fikirleri gibi benzer değildir .
farklılıkları içinde barındıramayan toplum benzerleri arasında kaybolmaya mahkumdur.
(#2254114)
---
sözün özü : fazla izahata gerek yok.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar