bugün
- bir bela geliyor27
- fusya semsiyeli yabanci20
- ktç'nin şemsiyeli olması5
- nervio için nasihat yazısı6
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- 195 kaslı pilot15
- hasan atilla uğur14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- uludağ sözlük evreni5
- nervio'nun şemsiyeli olması2
- hepimiz şemsiyeliyiz2
- mesih inananları kurtarmaya gelecek5
- tamam tamam şemsiyeli sarı teker2
- rtük ün evlendirme programlarını yasaklaması6
- apo'nun villası11
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- 20 sene önce türkiye2
- treni beklemek yerine ilk trene binmek3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- gecenin geç saatlerinde entry girmek4
- erkekler neden evlenmek ister15
- kore savaşı4
- 0 0 7 için nasihat yazısı4
- benim babamın siki kutu kola gibidir2
- sinek as'a parfüm önerileri5
- hoşgeldin kocacığım7
- diablo 56
- tom barrack7
- para yok huzur var11
- gagavuzları çok seviyorum ne yapmalıyım5
- küs kalamayan insanlar2
- kürdü sevin21
- insan olmaya ceyrek kala9
- date'e çıkmak isteyen burnunu yaptırmış kız3
- arwen4
- hangi sözlük kızısın10
- ikinci selim2
- gs sarısı ile gs kırmızısını karıştırmak3
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- dede tavsiyeleri6
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- rad suresi 26 ayet4
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı18
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- çomartokrasi4
yavaş yavaş toparlanmaya başlayan takım. ancak ben hala roberto mancininin galataaray için doğru teknik direktör olduğunua inanmıyorum. bir kimya farkı var.
maç 2-1, adamlar 10 kişi kalmış ve son 10 dk. enin gol atman lazım ancak sen takımı geri çekiyorsun. 84te ceyhunu oyuna alacakın, 2 aat bir şeyler anlatıyorsun, sonra da 2-1 ile son 10 dakika endişeli maç izlemeye çalışıyoruz. en iyi kor koruma yöntemi farkı açmak olmalıdır eğer fıratın varken!
ayrıca devre arasında bir sürü transfer yapılıra, kişisel görüşümdür takımın şampiyon olma ihtimali sıfırlanır.
belki nokta transfer olarak ilk 11 için en fazla 2 transfer gereklidir. yekünde de 3 tranferi geçmemeli. iyi bir sol bek ve kanat oyuncusu, tercihen de sağ kanat olamlı tranfer.
onun dışında takımın tranfere ihtiyacı yoktur, fazla yapılacak transferler hafazanallah takımı bırakın şampiyonluğu 2.likten bile edebilir.
eğer tranfer yapılacaksa sol bek ve belki bir ihtimal sağ açık transferi dışında diğerleri sezon sonuna sarkıtılmalıdır. lig bu oyuncu gurubu ile tamamlanmalıdır.
ayrıca amrabatın iyi oyuncu olduğu görüşünü savunuyorum. iki maç üstüste oynatak, 2 asisti kafadan yazarım. sağ açığa tranfer yapılmayacaksa eğer, bu arkadaş özgüven aşılanıp oraya adapte edilebilir.
maç 2-1, adamlar 10 kişi kalmış ve son 10 dk. enin gol atman lazım ancak sen takımı geri çekiyorsun. 84te ceyhunu oyuna alacakın, 2 aat bir şeyler anlatıyorsun, sonra da 2-1 ile son 10 dakika endişeli maç izlemeye çalışıyoruz. en iyi kor koruma yöntemi farkı açmak olmalıdır eğer fıratın varken!
ayrıca devre arasında bir sürü transfer yapılıra, kişisel görüşümdür takımın şampiyon olma ihtimali sıfırlanır.
belki nokta transfer olarak ilk 11 için en fazla 2 transfer gereklidir. yekünde de 3 tranferi geçmemeli. iyi bir sol bek ve kanat oyuncusu, tercihen de sağ kanat olamlı tranfer.
onun dışında takımın tranfere ihtiyacı yoktur, fazla yapılacak transferler hafazanallah takımı bırakın şampiyonluğu 2.likten bile edebilir.
eğer tranfer yapılacaksa sol bek ve belki bir ihtimal sağ açık transferi dışında diğerleri sezon sonuna sarkıtılmalıdır. lig bu oyuncu gurubu ile tamamlanmalıdır.
ayrıca amrabatın iyi oyuncu olduğu görüşünü savunuyorum. iki maç üstüste oynatak, 2 asisti kafadan yazarım. sağ açığa tranfer yapılmayacaksa eğer, bu arkadaş özgüven aşılanıp oraya adapte edilebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar