bugün

galatasaray

yavaş yavaş toparlanmaya başlayan takım. ancak ben hala roberto mancininin galataaray için doğru teknik direktör olduğunua inanmıyorum. bir kimya farkı var.

maç 2-1, adamlar 10 kişi kalmış ve son 10 dk. enin gol atman lazım ancak sen takımı geri çekiyorsun. 84te ceyhunu oyuna alacakın, 2 aat bir şeyler anlatıyorsun, sonra da 2-1 ile son 10 dakika endişeli maç izlemeye çalışıyoruz. en iyi kor koruma yöntemi farkı açmak olmalıdır eğer fıratın varken!

ayrıca devre arasında bir sürü transfer yapılıra, kişisel görüşümdür takımın şampiyon olma ihtimali sıfırlanır.

belki nokta transfer olarak ilk 11 için en fazla 2 transfer gereklidir. yekünde de 3 tranferi geçmemeli. iyi bir sol bek ve kanat oyuncusu, tercihen de sağ kanat olamlı tranfer.

onun dışında takımın tranfere ihtiyacı yoktur, fazla yapılacak transferler hafazanallah takımı bırakın şampiyonluğu 2.likten bile edebilir.

eğer tranfer yapılacaksa sol bek ve belki bir ihtimal sağ açık transferi dışında diğerleri sezon sonuna sarkıtılmalıdır. lig bu oyuncu gurubu ile tamamlanmalıdır.

ayrıca amrabatın iyi oyuncu olduğu görüşünü savunuyorum. iki maç üstüste oynatak, 2 asisti kafadan yazarım. sağ açığa tranfer yapılmayacaksa eğer, bu arkadaş özgüven aşılanıp oraya adapte edilebilir.
© copyright 2005 - 2026