bugün

beşiktaş

ilk yarıda genel olarak üstün oynadığı sivas maçında özellikle ilk 15 dakikada fark yapabilecekken tek golle yetinmiş sonra da beraberliği zor kurtarmış bazı futbolcularla yol ayrımına gitmesi gereken insanın içine aşk acısı gibi oturan kulüp.

konuyu kişiselleştirip çirkinleştirmek istemezdim ama dünkü beraberlik ve bazı oyuncuların iplemez tavırları üzerine yazmak lazım bir şeyler.

1) holosko ligin başından beri form tutacak. hep sakat hep formsuz.kafa olarak erken jübile yapmış.jübileyi yapacaksan yap gitsin. yabancı kontenjanında cepten yememiş oluruz. iyiliğimiz için...

2) mustafa sakatken kulüp seni ısrarla bekledi sen de bir gün karşılığını ver ve takımını şaşırt! yap bunu...... ruh sağlığımız için.

3) muhammet kulübün üzerine titrediği adam olarak pişme emareleri göster. hani bez bebek istemiyor günümüz futbol yapısı. ya git birkaç yıl ptt'de falan oyna. ya da takımda kal herkes 2 saat çalışırken sen 4 saat çalış.

4) manuel fernandes dünkü ve fenerbahçe maçındaki futbolunla en kritik dönemeçte sattın takımı.sana hiçbir yerde bulamayacağın kadar yıldız muamelesi yapılırken özellikle sivas maçında top kaptırdın dönmedin şunu hissettirdin: kulüp zerre şeyimde değil. biz seni ne yapalım o zaman? istersen satış listesine koyalım? hak ettin bunu iplemez tavırlarınla. vatandaşın (almeida) saha içinde sana oyna derken gezinerek. ya top oyna ya da çek git güneşimden beni bana bırak.
soruyorum dünkü yenilen gol zerre umrunda mı? dünyanın parasını alan senin umrunda olmayacakta seyircinin mi derdi olacak kötü vaziyet? yanıt, alalım acil.

5) manu'yu satış listesine koyduk mu almeida'yla da sözleşme imzalayalım 500 fazla istiyorsa verelim, manu'ya kapak olsun. oynayanın hakkını verdiğini kulüp göstersin. şaşırt bizi beşiktaş.

6) bilic iyisin hoşsun da özellikle yedek topçular niye hala hazır değil. bu adamlar çalışmıyor mu kardeşim. yedek oyunculardan hiç katkı alamıyoruz. eskişehir maçında 3 puanı getiren ömer'in golü haricinde bir katkı göremedik hala. yedek ağırlıklı takım buca'yı yenemiyor. eneremo, mustafa toplasan 1 forvet yapmaz durumda. ligin ilk yarısı bitiyor ama öyle.

7) başta veli olmak üzere, olcay, gökhan, kondüsyon sorununu hızla aşmak şartıyla oğuzhan, iki iyi transfer atiba ve tolga hatta kapasitesi doğrultusunda can siparane oynayan ramon ve sivok gibi topçulara lafımız yok. bunların içinde almeida son derece sivrildi. ve geriden dahi top alarak fazla efor sarf ettiğini göz ardı edemeyiz.

8)büyük bir kulüpse bu takım (biz hala öyle olduğunu düşünüyoruz) bilmem kaç aydır manu ve almeida'yla ilgili ya kalıcak ya gidicek muhabbeti yaptırmazsın. ya anlaşırsın ya da satış listesine koyarsın. başka gündemi mi sorunu mu yok koskoca takımın. sonra iplemezler efendim. şımarırlar, puan kayıpları umurlarında olmaz.
© copyright 2005 - 2026