bugün
- hikayeyi devam ettir55
- enteresan neden kavga yok7
- üç harflilerden korkmak5
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- 28 temmuz 2026 depremi5
- adalarda bisiklet sürmek4
- arkadaşlar bakar mısınız28
- kürk giyen erkek6
- sözlük yazarlarının saatleri9
- sigara 1000 tl olsa bile içerim3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- diyojen den fıçı bira istemek3
- kavganın kazananı yoktur5
- filozofların aileden zengin oldukları gerçeği3
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- sedef adası3
- çekirge3
- uysaljakoben17
- traş olamamak3
- pilot bir erkekle sevgili olmak10
- bisiklete velespit diyen insan2
- bu suyun esansı eksik ağam2
- evreşe yollarını dar olmaması3
- birayla patates kızartması2
- mezoterapi9
- esaslı bira2
- ilk buluşma2
- ikea2
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- vakıf üniversiteleri2
- sokakta kavga teknikleri13
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- köy evinde sex yapmak4
- i dünya savaşı sonunda sibirya da itilaf işgali2
- piyango alma sebepleri2
- çok içen yuzır2
- nickten isim tahmini yapmak72
- hayır lokma dağıtmak2
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize5
- türklerin islama göre yaşamaması4
- forlove192
- pulsar2
- unutulmayan sadakat örnekleri3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- gerilla anaları4
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- mezura2
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
gerizekalılarca gerizekalıca eleştirilen hoca.
arkadaş siz salak mısınız? bu adam fatih terim'in kuklası olmak için mi alıyor onca parayı? hayır! bu yüzden de takımın eksiğini gediğini elindeki malzemeyle olabildiğince kapatmaya çalışıyor, takıma bir şeyler katmaya çalışıyor.
skibbe gibi, tigana gibi gamsız adamların aksine aldığı parayı haketmek için ahlaklı bir biçimde uğraşan bir hoca roberto mancini.
del bosque kötü, rijkaard kötü, mancini kötü...
bir tek biz iyiyiz, fatih terim iyi, şenol güneş iyi... öyle mi?
kusura bakmayın da en son 12 sene önce dünya kupasına tarihinde 2.kere katılmış bir ülke için fazla kibirlisiniz.
türk futboluna yıllar sonra öyle ya da böyle taktik zenginlik sunabilen, elindeki malzemeyle* en iyisini yapmaya çalışırken prensiplerinden vazgeçmeyen mancini'yi tebrik ediyorum.
takıma kendi felsefesini yansıtmayı başarırsa ve yavaş yavaş da olsa transferleriyle ve bunun gibi teknik müdahaleleriyle takımı bir yere getirirse çok başarılı olacağını düşünüyorum.
*elindeki malzeme 2 senedir şampiyon oluyor diyenler de çıkacaktır illa. o 2 seneyle bu seneki durumlar çok başka. galatasaray'ın handikapları çok fazla. bu algıda mancini'nin işi ft'nin 2 senesinin ikisinden de zor. bunu görmemek kötü niyetli olmaktır.
arkadaş siz salak mısınız? bu adam fatih terim'in kuklası olmak için mi alıyor onca parayı? hayır! bu yüzden de takımın eksiğini gediğini elindeki malzemeyle olabildiğince kapatmaya çalışıyor, takıma bir şeyler katmaya çalışıyor.
skibbe gibi, tigana gibi gamsız adamların aksine aldığı parayı haketmek için ahlaklı bir biçimde uğraşan bir hoca roberto mancini.
del bosque kötü, rijkaard kötü, mancini kötü...
bir tek biz iyiyiz, fatih terim iyi, şenol güneş iyi... öyle mi?
kusura bakmayın da en son 12 sene önce dünya kupasına tarihinde 2.kere katılmış bir ülke için fazla kibirlisiniz.
türk futboluna yıllar sonra öyle ya da böyle taktik zenginlik sunabilen, elindeki malzemeyle* en iyisini yapmaya çalışırken prensiplerinden vazgeçmeyen mancini'yi tebrik ediyorum.
takıma kendi felsefesini yansıtmayı başarırsa ve yavaş yavaş da olsa transferleriyle ve bunun gibi teknik müdahaleleriyle takımı bir yere getirirse çok başarılı olacağını düşünüyorum.
*elindeki malzeme 2 senedir şampiyon oluyor diyenler de çıkacaktır illa. o 2 seneyle bu seneki durumlar çok başka. galatasaray'ın handikapları çok fazla. bu algıda mancini'nin işi ft'nin 2 senesinin ikisinden de zor. bunu görmemek kötü niyetli olmaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar