sike sürülecek aklı olmamak

http://skorer.milliyet.co...detay/1802382/default.htm

bu kadar aşağılık kompleksine de pes doğrusu ki ne pes. kaleciyi barcelona isteyecek, sen de göndermiyorum diyeceksin.

bir kere, onur üzerinde sözleşmesi var diye hak iddia ediyorsun, adam senin bu kasmalarına karşılık sözleşme yenilemezse ne yapacaksın? bence kadro dışına çıkartmaya giden ve onu bitiren hamleler yapacaksın, ben kaymağını yemiyorsam başkası da yemesin hesabı.

be kardeşim, senden önceki yönetim onur u keşfeden teknik direktörü kapının önüne koymuş (bkz: şenol güneş), sen de kendisi boştayken iyi bir trabzonsporlu, efsane bir futbolcu ve teknik direktör olan bu insana organizasyonunda yer vermemişsin. onur u alıp turşusunu kuracaksınız değil mi?

halbuki şenol hoca eminim ki çalışıyor olsa, teknik direktör olmasın altyapıları sorumluluğuna verin mesela; kaç tane onur çıkartır acaba hiç düşündünüz mü? ancak, elin siki ile gerdeğe girin. sanki sporla ilgili herşeyi de çözmüş gibi koca spor bakanı da kulübünüzün iç işleriyle ilgili yorum yapsın.

özetle, sike sürecek aklınız yok. süreç yönetecek kabiliyetiniz yok. iyi işler yapacak genç bir sporcuyu yıldızlaştıracak vizyon zaten yok. biraz aklınız olsaydı, onur u ne yapar eder barcelona yolunu açardınız. onur neu camp a bir kere ayak bassa sonraki birkaç yıl onlarca genç onur kapınızda bitiverirdi. o barcelona ki 20 yaşında bile değilken yetiştirdiği kaleciden hala ekmek yiyor, kapınıza gelip kalecinizi almayı aklından geçirse bi buyur eder çay ikram edersin. ama reflekse bakıyorsun, uzaylıyı görünce taş atan zihniyetten gram farkı yok. hayır, eski yönetim milli takımın omurgasını üç büyüklere kaptırdı, bu kulübün yönetimiydi o da, herşeyi bırakın daha yeni olan bitenden de ders çıkartamıyosunuz ya. (bkz: isyan ederim)

edit: http://www.youtube.com/wa...d&v=0PyA5d6Gb_8#t=352

izleyin bakın adamlar olaya nasıl bakıyor, tüm yönetim hatta bakanlar kurulunu toplayın bir carlos puyol kadar insanlık çıkar mı o topluluktan merak ediyorum.