bugün
- yazarların özlü sözleri10
- günlerin artık kısalıyor olması5
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- iyi geceler sevgilim2
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- pandela'yı ahıra bağlamak2
- insan sevdiği adama şans verir5
- seksting5
- ölüm5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- yerel tohum fidesi satmak cezayla yasaklanmış2
- atatürk heykellerinin gereksizliği2
- deniz göktaş11
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- sma dilencileri2
- solaris2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı10
- anın görüntüsü26
- 2026 dünya kupası38
- fala inanan insan zekası2
- özgürlük ve disiplin paradoksu2
- ercüment çözer2
- true ile sevişmek2
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- aylık 327 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ismet arif karasu2
- futbol32
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- en son ne aldınız2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- pandela11
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- 29 haziran 2025 dilek güngör tweeti2
- günün şiiri9
- sosyoloji okuyan erkek4
- en son ne yediniz6
- japonya11
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- haysenin125
- haletiruhiyemin müşevveş olması3
- ziya gökalp5
- brezilya6
penisilin v'nin tedavide eksik kaldığı hastalık. ya da beni çok sevdiği için gitmek bilmiyor. abartmıyorum tam 1 aydır hastayım. ne güzel iyileştim diye mutlu mutlu geziyordum ki bam! pazar günü yine kötüleştim. doktorun dediğine göre zaten kolay kolay geçmezmiş. hayır çok da bulaşıcıymış meret. duyan bana cüzamlı gibi davranıyor. hastasın madem niye buradasın? niye geldin? 1 aydır hastayım, evden de mi çıkmayak lan! haa bana kalsa sorun değil ama dersler var işte, gitmek lazım. içim el vermiyor yine de bensiz ders yapmalarına. yıllardır sigara içen koca adamlar gibi öksürüyorum yeminle. yutkunurken de canım acıyor. burnumu kesesim var. neyse bu sefer doktor çok daha güçlü bir ilaç verdi. hayır ilaç da ayrı bir sorun. hap mı fitil mi belli değil. öyle büyük hap mı olurmuş! soracaktım eczacıya bunu ağızdan mı başka bi taraftan mı alıcaz diye. kafam kadar bir tanesi. üstünde ağız yoluyla alınır tarzı bir yazı olmasa başka bir şey sanacaktım ya.
en kötüsü de aileme şikayet edemiyorum. geçen hastalandım diye çok endişelendiler, kafayı yediler. uzaktayım ya ellerinden bir şey gelmeyince yiyip bitiriyorlar kendilerini. bu sefer daha ağır hasta oldum ama demedim hiçbir şey. o yüzden burada zırlıyorum. geçen sefer az biraz facebok'da zırlamıştım. zaten orada görmüşlerdi. neyse işte sözlük çok illet bir şey bu cidden. git artık, bit, iyileşmek istiyorum. ha zaten bu fitil boyutundaki antibiyotikler de işe yaramazsa büyük sıçışlardayım demektir. sözlük, çok hastayım, ilgilen benle allahsız!
en kötüsü de aileme şikayet edemiyorum. geçen hastalandım diye çok endişelendiler, kafayı yediler. uzaktayım ya ellerinden bir şey gelmeyince yiyip bitiriyorlar kendilerini. bu sefer daha ağır hasta oldum ama demedim hiçbir şey. o yüzden burada zırlıyorum. geçen sefer az biraz facebok'da zırlamıştım. zaten orada görmüşlerdi. neyse işte sözlük çok illet bir şey bu cidden. git artık, bit, iyileşmek istiyorum. ha zaten bu fitil boyutundaki antibiyotikler de işe yaramazsa büyük sıçışlardayım demektir. sözlük, çok hastayım, ilgilen benle allahsız!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar