bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- koca2
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- kel erkek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- semum3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- ses yakışıklılığı2
öğrenci sayısının 20'de biri kapasiteye sahip kafeteryalardan en büyüğünü kapatıp öğretim görevlisi yemekhanesi yapmak, öğrenci ve öğretim görevlilerinin kimliklerini alıp yerine 20 TL karşılığı banka kartı vermek gibi süper salaklıklara Merkez kütüphanesindeki kitapların bir bölümünü ilahiyat fakültesine taşıyarak bir yenisini ekleyen üniversite.
badem bıyıklı rektörünün 4 yılda yaptığı en önemli icraatler de bunlardır zaten.
Koca kampüsün ortasındaki kütüphaneden kitapları alıp kampüsün bir ucundaki ilahiyata kitap taşımak için nasıl bir gerizekalı olmak lazım henüz çözemedim. kaldı ki kendileri de bu salaklığa bir kılıf bulamamış olacaklar ki resmi twitter hesabından bu konuyu sorup cevap alamadım.
2436 öğrencisi bulunan mühendislik fakültesindeki derslikler ders saati dışında kapalıdır ve kantini sadece 50 kişiliktir. Hal böyle olunca iki sınav arası çalışmak istediğinizde oturacak bir yer bulamazsınız.
geçtiğimiz yıl bir kişinin tepegözü söküp götürmesi üzerinde 2 yıldır derslikler kapalı. o tepegözü söken öğrenci de durumdan rahatsız olmuş olacak ki 35 gün sonra tepegözü geri getirip bırakmıştı dersliğin önüne. ama her ne hikmetse 2436 öğrencinin tamamına hırsız muamelesi yapılmaya ve derslikler kapalı tutulmaya devam ediyor.
badem bıyığından başka hiçbir vasfı olmayan, 4 yılda sadece 1 defa gördüğüm ve onda da 2 metre yanımda öğrencilere otobüs sefer sayısını arttıracağı sözünü veren ( sanki kendisi rektör değil de motaş genel müdürü) bir rektör bozuntusundan üniversitenin kalitesini arttıracak hamleler beklemek de yanlış.
kampüsü sanıldığından daha büyüktür ayrıca. üniversitenin arka kısmında bulunan dağın eteklerinde yazılı olan inönü üniversitesi yazısı kampüs sınırları içerisindedir ve o yazının hemen dibinde 20 metrelik bir kısım patlatma ile düzeltilmiştir. uygulamalı jeoloji derslerinde en az bir defa oraya gidilir, fay hattı , 25 km ileriden taşınmış koca koca kaya kütleleri, denizsel canlıların fosilleri incelenir.
öğrencilerin çoğu bilmez lakin kampüsün en güzel yeridir o dağ eteği. hazır gitmişken grafit toplayıp havasız ortamda 2800 dereceye kadar ısıtarak sentetik elmas elde edebilirsiniz.
badem bıyıklı rektörünün 4 yılda yaptığı en önemli icraatler de bunlardır zaten.
Koca kampüsün ortasındaki kütüphaneden kitapları alıp kampüsün bir ucundaki ilahiyata kitap taşımak için nasıl bir gerizekalı olmak lazım henüz çözemedim. kaldı ki kendileri de bu salaklığa bir kılıf bulamamış olacaklar ki resmi twitter hesabından bu konuyu sorup cevap alamadım.
2436 öğrencisi bulunan mühendislik fakültesindeki derslikler ders saati dışında kapalıdır ve kantini sadece 50 kişiliktir. Hal böyle olunca iki sınav arası çalışmak istediğinizde oturacak bir yer bulamazsınız.
geçtiğimiz yıl bir kişinin tepegözü söküp götürmesi üzerinde 2 yıldır derslikler kapalı. o tepegözü söken öğrenci de durumdan rahatsız olmuş olacak ki 35 gün sonra tepegözü geri getirip bırakmıştı dersliğin önüne. ama her ne hikmetse 2436 öğrencinin tamamına hırsız muamelesi yapılmaya ve derslikler kapalı tutulmaya devam ediyor.
badem bıyığından başka hiçbir vasfı olmayan, 4 yılda sadece 1 defa gördüğüm ve onda da 2 metre yanımda öğrencilere otobüs sefer sayısını arttıracağı sözünü veren ( sanki kendisi rektör değil de motaş genel müdürü) bir rektör bozuntusundan üniversitenin kalitesini arttıracak hamleler beklemek de yanlış.
kampüsü sanıldığından daha büyüktür ayrıca. üniversitenin arka kısmında bulunan dağın eteklerinde yazılı olan inönü üniversitesi yazısı kampüs sınırları içerisindedir ve o yazının hemen dibinde 20 metrelik bir kısım patlatma ile düzeltilmiştir. uygulamalı jeoloji derslerinde en az bir defa oraya gidilir, fay hattı , 25 km ileriden taşınmış koca koca kaya kütleleri, denizsel canlıların fosilleri incelenir.
öğrencilerin çoğu bilmez lakin kampüsün en güzel yeridir o dağ eteği. hazır gitmişken grafit toplayıp havasız ortamda 2800 dereceye kadar ısıtarak sentetik elmas elde edebilirsiniz.
güncel Önemli Başlıklar