bugün

evrim teorisinin çürütülmesi

kişisel rahat ve konfor ve zevk yüzünden yani nefsin peşinde koşturma sebebi ile bir teoriyi adeta tutnacak bir dal olarak gören inançsız kişilerin çokta umursamadıkları durumdur .

çürüse dahi huylu huyundan vazgeçmeyecektir . Allah ın diledikleri müstesna ! yoksa teoriden bol ne var ?

kafirler olacak ki sınav maksadına uygun işlesin . malum her an seçimler yapıyoruz hemde bir zamanlar zaman bile yokken şimdi bu seçimleri neden yaptığımızı düşünmek tabi bazılarını düşündürmez bile .

her halta bir kulp takma, bahaneler üretme ile her konunun üstesinden gelmeye çabalıyor bu kişiler ancak Allah vaadinden dönmez .

kainatın kuranı kerimde belirtildiği üzere tıkır tıkır işlediğini söylememe gerek yok bütün kitaplar bütün insanlık şaşabilir ama kuran ı kerim asla şaşmaz .

indiği tarihdeki teknolijik yokluğa rağmen içersinde ki bilgiler başlangıçtan sona kadar olan bilgiler yani . kafir bilim adamı Allah var der mi ?

demez neden ? çünkü kafir ! pekii kafir bilim adamlarına kimler inanır ? tabiki yine kafirler ve belki imanı çok az kalmış artık gitti gidiyor denebilecek kişiler geçici dünyaya aldanan kişiler .

inançlı bilim adamlarının aksine yani .

her canlı ölümü tadacaktır bunu hiç bir bilim adamı inkar edemez buda şahsen inanmak için yeter zaten inanmayanda inanmak istemediği için inanmaz zaten . bilir ama inanmamayada devam eder .

özgürlük der zevk almak der gönlümce yaşamak der işin içinden çıktığını sanar kendisini kandırır halbuki .

kainattaki kapladığı yeri bir kum tanesinden bile milyonlarca kat küçük olan bir zerrenin (dünya evet) üzerinde ! ve o zerre çok hızlı bir şekilde dönerken bile özgür olduğunu sanar avutur kendini ölümde az ilerde belki azdan çok daha onu bekler . bir zamanlar doğmanın ne demek olduğunu bile bilmezdik çünkü yoktuk ama şimdi varız ve ölümde kulağımıza geldi !!! bir kere yapcak birşey yok yani hayattayız ölüm var artık .

özgürlük der ama oksijensiz yemeden içmeden yaşayamaz yemek yemeye su içmeye acaba kim mecbur etti ? bu kadar sistematik bir düzen neden yok iken var oldu sebebsiz hiç bir şey yok iken bunların
şimdi var olmasına sebeb nedir . kafir bu tip soruları kendisine sormaktan bile tırsar hemen ölüm aklına gelir cunku tadı kaçar ama ölüm kaçmaz ölümden de kaçılmaz .

ölüme mahkum edilmiş insanların özgürlük diye kendilerini kandırmaları ne kadar da saçmaymış değil mi ?

oysa ölüm inananlar için kavuşmaktır en sevgili olana sevgiyi yaratana sevgiyi sevdirene . güle diken ekleyene . yumurta ile kabuğu arasındaki incecik zarı dahi ihmal etmeyene .

sınav henuz bitmedi ! sabırla bekliyoruz çok şükür .