bugün

kukla

Milletin eline almadığını ağzından düşürmeyen ibbbına herifin teki.
kendisinin "sikiyorum, sokuyorum, fena çakıyorum" ekseninde girmiş olduğu, "pis çakıcıyım ben" minvalli yazıları tamamen Tarkan 'ın eşcinselliğini saklamak için bilge karısıyla yaşadığı göstermelik birliktelikten başka bir şey değildir. *
bu ibinayı bana tolga kardeşim bir bir anlattı, imam dedi Allah dedi, seni dedi, inandırsın dedi, paramla yapmadığım zaman zevk alamıyorum böyle ay gibi parlak çocuklara ama bu herif para dahi kabul etmeyerek beni zevkin doruklarına çıkardı, hala daha unutamıyorum falan diye pek Bi hatun milletini üzecek detaylar verdi. *

ha hayal dünyası koca bir umman, anlatımı buz gibi rakının ilk yudumundan sonra ağza götürülen mevsimin en tatlı kavunu, anlayış olarak -çok canını sıkmaz isen- bir bilgeden beter, taş atana gül, tokat atana diğer yanak Felsefesi ile gönüllerde taht kurmuştur ama,bu ibbbbbına olduğu gerçeğini değiştirmiyor elbet.

ne yapalım, rabbim yüce mevlam da onu böyle yaratmış. Ben her daim,arkasındayım! Ne zaman sözlüğe açıklamak isterse ilk destekçisi olacağıma söz veriyor ve ardında olduğu burdan bütün kukla severlere bildirmekten gurur duyuyorum.
arkasında olduğumu söylemiş miydim?
© copyright 2005 - 2026