bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler14
- sersem herif8
- yön duygusuna sahip olmamak6
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- kadınların piç erkek tercihi9
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- zihni göktay10
- karı kıza para yedirir misiniz7
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek7
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- yutar mısınız4
- evlenilmeyecek kız tipi5
- yeni yazarlara öneriler8
- brezilya milli futbol takımı2
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- yılın ilk denize girişi4
- saraca finch house12
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- unutulmayan duvar yazıları7
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı3
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- carlo ancelotti2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam6
- neymar2
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- 2026 dünya kupası25
- değersizlik hissi6
- erling braut haaland6
- beni de gammaz yapın5
- ragnar rockefeller38
- futbol21
- heyt bea2
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- yaş ilerledikçe fark edilen şey8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek3
- insanların neden böyle olması7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
- pandela 320
- deniz göktaş37
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- sevilen kadının orasını burasını yalamak6
- günün şiiri20
Sevilen biriyle olmayan öpüşme, öpüşme değildir.
Şunu söylemeliyim ki birine karşı olan duygularınızdan emin değilseniz öpüşürken kesinlikle emin oluyorsunuz. Birine karşı bir şeyler hissettiğim düşüncesindeydim. Öpüştüğümüz zaman aklımdan geçen şey "hayır hayır kesinkle değil hayır ya of bir şey hissetmiyorum neyse en azından zevkime bakayım" oldu. Cidden, sevmediğiniz adamla/kadınla öpüşmeyin. Onun dışında bir kaç senedir aramızda ne olduğu belli olmayan biri var. Sürekli birbirimize bir şekilde yaklaşıyoruz ama sonra ben uzak durmaya çalışıyorum o da zaten sevgilisiyle bir küsüp bir barışıyor. 3 yılın ardından bir gün yalnız kaldığımızda yine istemeden yakınlaştık ve öpüştük. Onunla olan diğer anlattığımla kıyaslanamayacak kadar masumdu. Düşünceler masum olmasa da verdiği his böyleydi. Mutlu olmuştum o an çok mutlu olmuştum. Eğer öpüştükten sonra "biz napıyoruz ya" demeseydi ve ben "ya zaten ben başkasını seviyorum" demeseydim mutluluğum daha da sürebilirdi. Neyse olan oldu artık pek konuşmuyoruz.
Bunların dışında, sevgili erkekler benden size bir tavsiye, eğer karşınızdaki kız şıllık falan değilse öpüşürken kalçalarını ya da göğüslerini avuçlamaya kalkmayın. Kötü bir izlenim bırakıyorsunuz. Güvenimiz sarsılıyor. Bol öpüşmeli günlere!
Şunu söylemeliyim ki birine karşı olan duygularınızdan emin değilseniz öpüşürken kesinlikle emin oluyorsunuz. Birine karşı bir şeyler hissettiğim düşüncesindeydim. Öpüştüğümüz zaman aklımdan geçen şey "hayır hayır kesinkle değil hayır ya of bir şey hissetmiyorum neyse en azından zevkime bakayım" oldu. Cidden, sevmediğiniz adamla/kadınla öpüşmeyin. Onun dışında bir kaç senedir aramızda ne olduğu belli olmayan biri var. Sürekli birbirimize bir şekilde yaklaşıyoruz ama sonra ben uzak durmaya çalışıyorum o da zaten sevgilisiyle bir küsüp bir barışıyor. 3 yılın ardından bir gün yalnız kaldığımızda yine istemeden yakınlaştık ve öpüştük. Onunla olan diğer anlattığımla kıyaslanamayacak kadar masumdu. Düşünceler masum olmasa da verdiği his böyleydi. Mutlu olmuştum o an çok mutlu olmuştum. Eğer öpüştükten sonra "biz napıyoruz ya" demeseydi ve ben "ya zaten ben başkasını seviyorum" demeseydim mutluluğum daha da sürebilirdi. Neyse olan oldu artık pek konuşmuyoruz.
Bunların dışında, sevgili erkekler benden size bir tavsiye, eğer karşınızdaki kız şıllık falan değilse öpüşürken kalçalarını ya da göğüslerini avuçlamaya kalkmayın. Kötü bir izlenim bırakıyorsunuz. Güvenimiz sarsılıyor. Bol öpüşmeli günlere!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar