bugün
- gocu bak bi5
- uludağ sözlük çeteleri10
- beyler çok acil bakar mısınız4
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- en boktan on yıl7
- anın fotoğrafı14
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- altın oran kaş3
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- udinese calcio2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- seri gizli artı oy veren melek6
- demokratik sol parti2
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ütü6
- kuran ı kerim meali4
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- amerika birleşik devletleri4
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- amirim2
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- red flag erkek listesi9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- hırvatistan14
- menemen9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- trabzonspor4
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- çipli top2
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- gammaz başı geldi2
- aleyna tilki3
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- true neden çaylak sorunsalı2
- ölüm9
- anın görüntüsü14
- nöbet5
- kral kaybederse4
- dr pimple popper3
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- japonya24
- ogün samast3
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- türk müsün türkiyeli misin12
- insanlara laf anlatmak3
ingilizce'deki en sikindirik en gereksiz tenselerden biri. bir diğer gereksiz de past perfect tense. haaa bi de bunların continousları var ki onlara girmiyorum bile. ekstra sikindirik, ekstra gereksiz. hiçbr işine yaramaz, sadece sınavda belki soru gelir diye formulünü öğrenmekle kalırsın. kim zaten günlük hayatta "sen eve gelene kadar ben evi temizlemiş olacağım" gibi cümle kurar ki. biz bile kullanmıyorken elin amerikalısı mı kullanacak? adamlar tutturmuşlar bir "will." be going to bile yok doğru dürüst o da olmuş mu sana "gonna."
gece gece sinir oldum bu başlığı görünce. dil öğrencileri anlar derdimi en iyi. hayır bi boka yarasa içim de yanmayacak. en son lise sonda bir deneme testte kullanıldığını gördüm. lan bunla cümle kurmaya kalksak günlük hayatta, karşıdaki cümleyi kurana kadar ölürüm ben. ya da karşıdaki cümleyi kurana kadar ben ölmüş olacağım. aha saçmalığa gel. by the time girsin götünüzü ingilizler!
gece gece sinir oldum bu başlığı görünce. dil öğrencileri anlar derdimi en iyi. hayır bi boka yarasa içim de yanmayacak. en son lise sonda bir deneme testte kullanıldığını gördüm. lan bunla cümle kurmaya kalksak günlük hayatta, karşıdaki cümleyi kurana kadar ölürüm ben. ya da karşıdaki cümleyi kurana kadar ben ölmüş olacağım. aha saçmalığa gel. by the time girsin götünüzü ingilizler!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar