bugün
- en gıcık olunan şoför tipleri5
- putin türkmüş11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci10
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- true'nin libidosu neden yüksek7
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- true'nin acile kaldırılması9
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- sözlük erkeklerinin şortları2
- türk vatandaşları türktür8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- mahalle kültürünün yok olması4
- tek adam4
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- dinci şairler4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- osuruktan şiirler41
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- babülmendep boğazı2
- devlet bahçeli3
- sonsuza kadar yaşamak2
- giysi fiyatlarının uçması3
- ilk öpüştüğüm kız6
- türkiyeli olmak3
- kill bill vol 33
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- vexillarius the slayer3
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- mokv öldü mü2
- burası instagram değil sözlük4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- gut hastalığı2
- rus milfi3
- aslan gibi adam11
- dünya asla vazgeçme günü4
- bebek katili4
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- amca diyen bokolog2
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
gecen sabah saat 10da arkadaşlarım çılgına dönmüş vaziyette kapımı çalarcasına eve geldiler sözlük. bayadır sıkıntıdayım açık açık konuşabildiğim kişiler biliyolar işte. durumumu anlatmak istemiyorum. o sabahın gecesinde connected diye bir site var kafa dağıtmak için girmiştim. ara sıra girerim. en yakın arkadaşım moral vermek için anonim sohbet etti benle. orada bir konuşma geçti aramızda işte 5 tane şey saydı "okul, aile, para, aşk, arkadaşlık" bunlardan kaç tanesi var sende dedi. bende 1 tane bile yok, belki yarım dedim. hangisi dedi arkadaşlık dedim çoğu arkadaşımdan falso yemiştim aynı hafta, hemde büyük falsolar. her neyse ben yarım diyerek o an konuştuğum kişiyi kastettim. bak ne güzel hiç olmazsa bir arkadaşın var dedi. ben de o olmazsa intihar edeyim zaten dedim. onla konuştuktan sonra kız arkadaşım geldi aklıma pardon sevdiğim kız diyecektim. onu çok özlüyordum tek bildiğim buydu. sabaha kadar mesajlarımızı okudum eski mesajları. ara sıra okurum böyle canım sıkıldıkça, hala konuşuyormuşuz hissi veriyor çünkü. eski konuşmalarımızda bana bir yazı dizisi atmıştı tam bizi anlatıyor diye. bir cümle geçiyordu içerisinde "ve güneş benim için bir daha asla doğmayacak." diye. onu yazdım twitter'a. işte müzik dinleyerek uyudum. sabah arkadaşların gürültüsüyle uyandım, telefonumun şarjı bittiği için kapanmış, korkudan gözleri dönmüştü. intihar ettim sanmışlar. beni tanıyan tanır hayat dolu bir insanımdır. ne kadar sıkıntı da çeksem hep üstesinden geldim şu zamana kadar. diyeceğim o ki en yakın arkadaşım beni belki de en iyi tanıyan insanlardan birisidir. durumumu bildiği için o bile benim intihar ettiğimi zannetmiş.
peki ben bunları neden anlattım? insanlar bazı tepkilerle karşılaşıyorlar çoğu zaman. bazılarını hak ediyorlar, bazılarını hak etmiyorlar. ve ben bazı şeyleri hak etmediğimi düşünüyorum. bazı tepkiler fazla ağır. olmaması gerektiği kadar ağır.
peki ben bunları neden anlattım? insanlar bazı tepkilerle karşılaşıyorlar çoğu zaman. bazılarını hak ediyorlar, bazılarını hak etmiyorlar. ve ben bazı şeyleri hak etmediğimi düşünüyorum. bazı tepkiler fazla ağır. olmaması gerektiği kadar ağır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar