bugün
- nervionun sevgili yapması8
- nervio'nun erkek olması7
- exlerini anlatan fingirfoş4
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek4
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- uğurcan çakır10
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- en verimli koyun çeşidi3
- jelibon madeni3
- izmir bombası7
- sevgilisine zaman ayırmayan kız3
- linkedin de eski sevgili kariyeri takip etmek3
- mumbar dolması3
- yazarların uyku motivasyonu3
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması2
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- bana onu sormayin15
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- yazarların kiraz yeme şekli4
- iltica27
- akp seçmeni18
- psikoloğun hahaha amına kodumun delisi demesi2
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- türkiye'yi kürtler yönetseydi2
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- benim büyük bir yaram var5
- anın görüntüsü26
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- akıllı kol saati kullanan erkek2
- renkli gözlü insanlar4
- benim zurna tam 45 cm3
- size sözlüğün divası kim4
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- kova burcu erkeği akrep kadını2
- yarragi olan adam10
- tradwife2
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- iyi geceler3
gecen sabah saat 10da arkadaşlarım çılgına dönmüş vaziyette kapımı çalarcasına eve geldiler sözlük. bayadır sıkıntıdayım açık açık konuşabildiğim kişiler biliyolar işte. durumumu anlatmak istemiyorum. o sabahın gecesinde connected diye bir site var kafa dağıtmak için girmiştim. ara sıra girerim. en yakın arkadaşım moral vermek için anonim sohbet etti benle. orada bir konuşma geçti aramızda işte 5 tane şey saydı "okul, aile, para, aşk, arkadaşlık" bunlardan kaç tanesi var sende dedi. bende 1 tane bile yok, belki yarım dedim. hangisi dedi arkadaşlık dedim çoğu arkadaşımdan falso yemiştim aynı hafta, hemde büyük falsolar. her neyse ben yarım diyerek o an konuştuğum kişiyi kastettim. bak ne güzel hiç olmazsa bir arkadaşın var dedi. ben de o olmazsa intihar edeyim zaten dedim. onla konuştuktan sonra kız arkadaşım geldi aklıma pardon sevdiğim kız diyecektim. onu çok özlüyordum tek bildiğim buydu. sabaha kadar mesajlarımızı okudum eski mesajları. ara sıra okurum böyle canım sıkıldıkça, hala konuşuyormuşuz hissi veriyor çünkü. eski konuşmalarımızda bana bir yazı dizisi atmıştı tam bizi anlatıyor diye. bir cümle geçiyordu içerisinde "ve güneş benim için bir daha asla doğmayacak." diye. onu yazdım twitter'a. işte müzik dinleyerek uyudum. sabah arkadaşların gürültüsüyle uyandım, telefonumun şarjı bittiği için kapanmış, korkudan gözleri dönmüştü. intihar ettim sanmışlar. beni tanıyan tanır hayat dolu bir insanımdır. ne kadar sıkıntı da çeksem hep üstesinden geldim şu zamana kadar. diyeceğim o ki en yakın arkadaşım beni belki de en iyi tanıyan insanlardan birisidir. durumumu bildiği için o bile benim intihar ettiğimi zannetmiş.
peki ben bunları neden anlattım? insanlar bazı tepkilerle karşılaşıyorlar çoğu zaman. bazılarını hak ediyorlar, bazılarını hak etmiyorlar. ve ben bazı şeyleri hak etmediğimi düşünüyorum. bazı tepkiler fazla ağır. olmaması gerektiği kadar ağır.
peki ben bunları neden anlattım? insanlar bazı tepkilerle karşılaşıyorlar çoğu zaman. bazılarını hak ediyorlar, bazılarını hak etmiyorlar. ve ben bazı şeyleri hak etmediğimi düşünüyorum. bazı tepkiler fazla ağır. olmaması gerektiği kadar ağır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar