bugün
- gecenin şarkısı10
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- insanlar değişmez4
- ölmek istemek ama ölememek5
- bol tereyağlı iskender5
- chatgpt ile dertleşmek7
- boyumun 2 cm kısalması28
- gece açlığı6
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- tutunamayanlar8
- kızlar bakar mısınız13
- anasonlu nargile4
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- saat dokuzu beş geçe atam dolmabahçe de2
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- flörtöz erkek iticiliği5
- islamda namaz yoktur13
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- zengin erkek vs fakir kız3
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması3
- bir gay yakışıklı bir erkeği nasıl tavlayabilir2
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- ben üşümem2
- deli benim2
- inanmak teslimiyetçi bi külte tabi olmak değildir2
- rakı3
- cumartesi gecesi erken uyuyan insan3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- placebo konserinde bayilmak2
- kendi kendine nazar değdirmek3
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- gece gündüz acı çekmek2
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
insanlığın ölmediğine şahit olan yazardır.
önceki gün dersten çıktım her zamanki gibi gazetemi ve dergimi alıp eve gidecektim. nereden bilebilirdim ki oraya gidişim o gün gördüğüm derslerden daha büyük bir ders olacaktı.
gittim gazete bayiine. gazete, penguen, uykusuz aldım tam çıkarken gelmişken bi iddaa yapayım da öyle gideyim eve dedim ve geri bayiiye girdim. tam o sıra yağmur başladı. içimden ''ulan barney şanslı herifsin ha. iddaa oynamasan yağmurda ıslanacaktın'' gibi şeyler geçiyordu.
ben bilgisayardan basketbol oranlarına falan bakarken yanımdaki çocuklar ''vay be şuraya bak... helal olsun adama'' dedi. hemen merak içgüdüsüyle dışarıya baktım. bir tane adam yaşlı bir amcaya ceketini vermiş şemsiyesini de onun üzerine tutuyordu. kendi sırılsıklam kalmıştı ama onun yaptığı iyilik dillere destandı. yani hiç tanımadığın birine hiç bir şekilde çıkar gözetmeden sadece ''insanlık'' namına hareket ettiği için bana göre o adam hepimizden bir adım üstündü.
eve geldim annem her zamanki gibi ''ne işlediniz olum bugün'' diye sordu. ben matematikte fonksiyonlar, geometri de üçgende açı diye zırvalarken aslında o gün ''insanlık'' dersini işlemiştim...
ve bir öğretmen olsaydım o adama notum 10 üzerinden 10 olurdu.
önceki gün dersten çıktım her zamanki gibi gazetemi ve dergimi alıp eve gidecektim. nereden bilebilirdim ki oraya gidişim o gün gördüğüm derslerden daha büyük bir ders olacaktı.
gittim gazete bayiine. gazete, penguen, uykusuz aldım tam çıkarken gelmişken bi iddaa yapayım da öyle gideyim eve dedim ve geri bayiiye girdim. tam o sıra yağmur başladı. içimden ''ulan barney şanslı herifsin ha. iddaa oynamasan yağmurda ıslanacaktın'' gibi şeyler geçiyordu.
ben bilgisayardan basketbol oranlarına falan bakarken yanımdaki çocuklar ''vay be şuraya bak... helal olsun adama'' dedi. hemen merak içgüdüsüyle dışarıya baktım. bir tane adam yaşlı bir amcaya ceketini vermiş şemsiyesini de onun üzerine tutuyordu. kendi sırılsıklam kalmıştı ama onun yaptığı iyilik dillere destandı. yani hiç tanımadığın birine hiç bir şekilde çıkar gözetmeden sadece ''insanlık'' namına hareket ettiği için bana göre o adam hepimizden bir adım üstündü.
eve geldim annem her zamanki gibi ''ne işlediniz olum bugün'' diye sordu. ben matematikte fonksiyonlar, geometri de üçgende açı diye zırvalarken aslında o gün ''insanlık'' dersini işlemiştim...
ve bir öğretmen olsaydım o adama notum 10 üzerinden 10 olurdu.
Güncel Önemli Başlıklar