bugün
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- bir bela geliyor32
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi18
- cedidacer6
- burcunu açıklamayan insan12
- hakan fidan'a türklere azınlık dedi iftirası2
- liberteryan öğretmen olmak3
- gocunun inanılmaz tartışma tekniği9
- hamas7
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması11
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- film önerileri10
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali9
- damarlı kol kası fetişi11
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- artık özlemek istemiyorum6
- bugün can sıkan şeyler10
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar6
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- karması eksi olan bayan yazar6
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- ismail kartal30
- gocu35
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız6
- her derdini içine atan insan5
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- cenap abi10
- duyusal biri olmak5
- bekarlık7
- sözlük yazarlarının yelekleri12
- g i l d e d l i l y4
- tai lung7
- beni seven var mı aranızda5
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- iftira atmak4
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
- anın görüntüsü25
- sarapci koala hatayi20
- matematikten bile espri çıkarmak4
glamour uk dergisinin kasım sayısında röportajı yayınlanacak olan şarkıcı. söz konusu röportajda özel hayatıyla ilgili pek çok konuda sorulan soruya dikkat çekici cevaplar vermiştir.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
--spoiler--
*Kendisinin çok fazla ünlü erkekle sevgili olduğu yönünde oluşan kötü şöhretin, kendisini rahastsız edip etmediği sorusuna;
''Son dönemde şunu öğrendim ki; eğer kariyerinizde her şeyin aşırı iyi gittiği bir noktaya ulaştıysanız, kamuoyu algısı birdenbire ''Evet, ama' şekline dönüşüyor. Yani, ''Evet ama o çok fazla kişiyle çıkıyor, ya da onun çılgın olduğunu duydum'' gibi. Ve ben bunlara içerliyorum. Eğer kadınsanız ve başarılıysanız illa ki sizin kötü bir yanınızn olması gerekiyormuş gibi.. Ama gene de erkek arkadaşlarıma ''Yemeğe çıkamayız, çünkü insanlar bizi çıkıyor zannedecek'' diyecek değilim. Yaşadığım hayat tarzını değiştirme fikrini tamamen reddediyorum..''
*Directioner kızların Taylor'a olan nefreti hakkında sorulan soruya;
''12 yaşındaki kızların nefret mesajlarını okuyarak zamanımı boşa harcayamam, yaşamam gereken gerçek bir hayat var. Etrafınızda bir kasırga oluyor diye siizn de camları açıp ona bakmanıza gerek yok.''
*Kendisi hakkında çıkan haberleri okuyup okumadığı konusunda;
''Hayır internet haberleriyle olan ilişkimi tamamen kestim, Google Alerts üyeliğim bile yok, haberleri yalnızca Rolling Stones dergisinden takip ediyorum.''
*I Knew You Were Trouble'ın Harry Styles'a mı yoksa başka bir isme mi yönelik yazıldığı sorusuna;
''Bu tarz özel bir konu hakkında konuşmak istemiyorum, cidden, yapamıyorum. Dürüst olmak gerekirse, müzik benim duygularımı ifade ettiğim tek yer, ve bu bu şekilde kalmaya da devam edecek.''
*Ünlü erkeklerle çıktığı için pişman olduğu ve bu nedenle bundan sonra ünlü bir erkekle sevgili olmayacağı iddiasına yönelik soruya;
'' Hayır, ben asla böyle stratejiler yapmam. ''Bir daha asla ünlü birisiyle sevgili olmayacğaım'' diyemezsiniz. Ama şu anda yalnızım ve bundan çok mutluyum, hayat bu şekilde çok daha rahat''
*Sevgilisi olduğu erkeklerin hep çok yakışıklı tipler olmasıyla ilgili olarak sorulan soruya;
''Cidden öyle mi düşünüyorsunuz ? Ama aslında gerçekte hangileriyle çıktığımı bilmiyorsunuz! Ya da hangileriyle aslında sadece birlikte bir yemek yediğimi.''
*Harry Styles hakkında bir albüm olup olmayacağı sorusuna;
'' Bir albüm bir müzisyenin hayatından bir bölüm (chapter) olmalıdır.Ancak bazen 'Kitap''ın tamamen yazılmasını beklemelisiniz.''
*Justin Bieber'den nefret ettiği ve bu nedenle Selena'ya sürekli ondan ayrılması tavsiyesi verdği iddialarına;
''Haha, Selena ve ben bu haberi gördükten sonra telefonda birbirimize gülmekten kendimizi alamadık. Yani bunun doğru olup olmadığı gerçekten önemli mi ? Adeta bir ilkoukl dedikodusu gibi.''
*Genç kızlara rol-model olması ve bunun getirdiği sorumluluklar hakkında;
''Yani başka bir seçeneğim yok ki zaten. Rol-modeller de hata yapabilir. Rol-modellerle de ödül törenlerinde dalga geçilebilir, Bundan şahsen hoşlandığım için söylemiyorum bunu! Ama bu onların da başına gellebilir.''
--spoiler--
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
--spoiler--
*Kendisinin çok fazla ünlü erkekle sevgili olduğu yönünde oluşan kötü şöhretin, kendisini rahastsız edip etmediği sorusuna;
''Son dönemde şunu öğrendim ki; eğer kariyerinizde her şeyin aşırı iyi gittiği bir noktaya ulaştıysanız, kamuoyu algısı birdenbire ''Evet, ama' şekline dönüşüyor. Yani, ''Evet ama o çok fazla kişiyle çıkıyor, ya da onun çılgın olduğunu duydum'' gibi. Ve ben bunlara içerliyorum. Eğer kadınsanız ve başarılıysanız illa ki sizin kötü bir yanınızn olması gerekiyormuş gibi.. Ama gene de erkek arkadaşlarıma ''Yemeğe çıkamayız, çünkü insanlar bizi çıkıyor zannedecek'' diyecek değilim. Yaşadığım hayat tarzını değiştirme fikrini tamamen reddediyorum..''
*Directioner kızların Taylor'a olan nefreti hakkında sorulan soruya;
''12 yaşındaki kızların nefret mesajlarını okuyarak zamanımı boşa harcayamam, yaşamam gereken gerçek bir hayat var. Etrafınızda bir kasırga oluyor diye siizn de camları açıp ona bakmanıza gerek yok.''
*Kendisi hakkında çıkan haberleri okuyup okumadığı konusunda;
''Hayır internet haberleriyle olan ilişkimi tamamen kestim, Google Alerts üyeliğim bile yok, haberleri yalnızca Rolling Stones dergisinden takip ediyorum.''
*I Knew You Were Trouble'ın Harry Styles'a mı yoksa başka bir isme mi yönelik yazıldığı sorusuna;
''Bu tarz özel bir konu hakkında konuşmak istemiyorum, cidden, yapamıyorum. Dürüst olmak gerekirse, müzik benim duygularımı ifade ettiğim tek yer, ve bu bu şekilde kalmaya da devam edecek.''
*Ünlü erkeklerle çıktığı için pişman olduğu ve bu nedenle bundan sonra ünlü bir erkekle sevgili olmayacağı iddiasına yönelik soruya;
'' Hayır, ben asla böyle stratejiler yapmam. ''Bir daha asla ünlü birisiyle sevgili olmayacğaım'' diyemezsiniz. Ama şu anda yalnızım ve bundan çok mutluyum, hayat bu şekilde çok daha rahat''
*Sevgilisi olduğu erkeklerin hep çok yakışıklı tipler olmasıyla ilgili olarak sorulan soruya;
''Cidden öyle mi düşünüyorsunuz ? Ama aslında gerçekte hangileriyle çıktığımı bilmiyorsunuz! Ya da hangileriyle aslında sadece birlikte bir yemek yediğimi.''
*Harry Styles hakkında bir albüm olup olmayacağı sorusuna;
'' Bir albüm bir müzisyenin hayatından bir bölüm (chapter) olmalıdır.Ancak bazen 'Kitap''ın tamamen yazılmasını beklemelisiniz.''
*Justin Bieber'den nefret ettiği ve bu nedenle Selena'ya sürekli ondan ayrılması tavsiyesi verdği iddialarına;
''Haha, Selena ve ben bu haberi gördükten sonra telefonda birbirimize gülmekten kendimizi alamadık. Yani bunun doğru olup olmadığı gerçekten önemli mi ? Adeta bir ilkoukl dedikodusu gibi.''
*Genç kızlara rol-model olması ve bunun getirdiği sorumluluklar hakkında;
''Yani başka bir seçeneğim yok ki zaten. Rol-modeller de hata yapabilir. Rol-modellerle de ödül törenlerinde dalga geçilebilir, Bundan şahsen hoşlandığım için söylemiyorum bunu! Ama bu onların da başına gellebilir.''
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar