bugün
- eğitim seviyesi azaldıkça kişide artan şey12
- fatma betül sayan kaya milletin nene hatunu dur3
- akp'nin kemalistleşmesi4
- ne bu fon vurgunu5
- cennet çamuru2
- cenneti arzulayan örnek yaşam sürer5
- sözlüğün yeni tasarımı22
- barbunya pilakisi seven bokkefali4
- samsak döveci9
- memur olup sıradan bir hayatla geberip gitmek8
- özür dilerim ile kusura bakma arasındaki farklar7
- sözlük yazarlarının su bardakları6
- eskiden arkadaşlar genelevde aynı kadına gitmezdi10
- keyif kaçıran şeyler3
- tinto brass12
- aponun villası9
- masterchef 20263
- opel vectra b4
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri40
- galatasaray amed operasyonu4
- italyan arabaları3
- holocaust2
- kimseye ihtiyaç duymamak5
- pforzheim toplum mürşidi piizci ismed efendi2
- paranın mutluluk getirmemesi7
- rüyada hiç gitmediğin mekanı görmek4
- kötü bir insan mıyım ben5
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı93
- yaşadım demek için ne yapmalı7
- uludede ile hacca gitmek3
- konuşurken anladın mı deyip duran tip6
- bik bik'in gerçek yüzü2
- hayal garip2
- sense and sensibility2
- şeriatı savunan begüm polat'ın şaplak şovu49
- terhis oluyorum sözlük21
- yazarların kedilerine söylemek istedikleri4
- atatürk denilince akla ilk gelen takım2
- royal starla kuş pazarına gitmek2
- belediye ruhsat birimi3
- sözlüğün en ılık yazarı3
- hababam sınıfı3
- kadınlar nasıl giyinmeli sorunsalı14
- şikayet et butonunun çalışmaması2
- küfürlü atasözleri4
- fatma betül sayan kaya28
- kaçak akım rölesi3
- açık beğen2
- queen ravenna sözlüğün kraliçesidir14
- günaydın kızlar4
cana can katan bir kızım var, okul vakitleri hariç tüm günü beraber geçiriyoruz: beraber alışveriş yapıyor, beraber bulaşıkları yıkıyor, beraber yemek yapıyoruz artık birbirimizin hem annesi hem evladı hem de babası olduk. birlikte kitap okurken, film seyrederken veya akşam vakitleri dolaşırken öyle sorular soruyorki ruhum, aklım afallıyor sanıyorum. kzıların dünyası ana rahminde mi şekilleniyor bilmiyorum ama soruları ve düşünceleriyle ruhunuza dokundukları kesin. geçmişime baktığımda çok fazla kadın girmiş hayatıma kimini hoşça yad ederken kimine boşver dediklerim olmuş her biri ayrı ayrı kurumuş bir yaprak gibi savrulmuş içimde fakat kızım olduktan sonra sevginin farklı boyutlarını yaşar oldum, anlatın deseniz yaşayın diyebilirim sadece. her babanın kızı gibi benim kızım da benim için çok özel, büyüdükçe ilgimin ve sevgimin azalacağını zannederken daha da arttı. kız babası olmak bu dünyadaki en güzel lakin en sorumlu mesuliyetlerden biri.
sımsıkı sarılıp öperken kokusunu içine çekmek dünyadaki en güzel parfümlerden daha güzel, saçlarını okşayıp parmağınızda dolarken emin olun tüm stresini atıyorunuz. ama gelin görünki büyüdükçe korkularınız da artıyor daha bir tedirgin ve çekingen oluyorsunuz.ve şu an yan odada uyuyor ve aklım onda acaba üstünü mü açtı, terledi mi, yataktan mı düştü? ben bi gidip bakayım.
sımsıkı sarılıp öperken kokusunu içine çekmek dünyadaki en güzel parfümlerden daha güzel, saçlarını okşayıp parmağınızda dolarken emin olun tüm stresini atıyorunuz. ama gelin görünki büyüdükçe korkularınız da artıyor daha bir tedirgin ve çekingen oluyorsunuz.ve şu an yan odada uyuyor ve aklım onda acaba üstünü mü açtı, terledi mi, yataktan mı düştü? ben bi gidip bakayım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com