bugün

ankara da polis evine roketli saldırı

dhkpc olma ihtimali nedir bilmiyorum. aklıma da başka birşey gelmiyor. pkk olduğunu da sanmıyorum. bu kadar büyük eylem sırası değil.

ekleme

ancak en güzel ve acı olan gerçekte ne biliyor musunuz? koltuğuma oturuyorum, izlemiyorum bile. sadece o koltukta oturuyorum. üzülsem de hiçbir şey yapamayacağımı biliyorum. çünkü kendileri hariç kimsenin birşeyler yapmasını istemiyorlar. kendileri ise biat ederek yükselmelerinin bedelini acı şekilde ödüyorlar.

herifler parayı icat eden adamdan çok daha zengin. ilim onlarda. biz ara eleman ülkesi. güç onlarda çünkü sona giden yolda böyle olması gerekiyor. yanlış yerde doğmaktan başka suçu olmayan insanlara karşı savaşarak toprak parçaları üzerinde etkinlik kurmak istiyorlar. bu toprak parçalarına tamamen sahip olabilmek için çoluk çocuk öldürüyorlar. gençlere din öğretme adı altında yanlış kur'an mealleri yayınlıyorlar. sözde hadis üretiyorlar. sözde atasözü üretiyorlar. toplum mühendisleri yetiştiriyorlar. bir milletin dili ile oynuyorlar ki iletişim güçlüğü çekilsin. gibi gibi işte.

velhasıl bu tip şeylere kafa yormaktan yoruldum. biri gelip kıçıma dürtene kadar koltuğumda oturmaya devam edeceğim. kararım değişmezse.
güncel Önemli Başlıklar