bugün

fb ve bjk taraftarından özür diliyorum

tahmin edileceği üzere bir galatasaray taraftarının ve gene tahmin edileceği üzere 6-1 mağlup olunan 17 eylül 2013 galatasaray - real madrid maçı sonrası yapmak zorunda hissettiğidir.

özür diliyorum kardeşlerim;

biz avrupa'da başarılara imzamızı en kallavi şekilde atıp da "avrupa'daki en başarılı türk takımı" olurken, sizlerin avrupa macerasında yaşadıklarınız için yıllarca dalga geçtik. bugün, yaratıcı da bizim belamızı verdi.

şimdi anlıyorum sizi ve bundan sonraki süreçte de "empati yapmaya" çalışırken sanırım çok daha gerçekçi davranıyor olacağım.

affedin beni kardeşlerim;

sizin 4 yediğiniz milan'ı, şaşım şaşım şaşırtırken farkedememişiz nasıl acı çektiğinizi, kıvrandığınızı. sizin 6 yediğiniz leeds'i eleyerek uefa finali'ne hem de siz 6 yemeden 1 sene önce bunu yaparken sizinle dalga geçtiğimiz için.

real madrid ile bugüne kadar 5 kere oynayıp da 3 kere kazanıp, 2 maçta da tribünlerde "dört dört" diye tezahürat yaparken sizin canınızı acıttığımız için affedin.

şu anda umuyorum şampiyonlar ligi'nde "0 puan" almak gibi bir şeye imza atmaz galatasaray'ımız. yoksa bir daha "şakasına" dahi size bu konuda takılabilecek kadar olamayacağım.

düşünsenize şampiyonlar ligi'nde, 6 maça çıkıp da puan alamamak. hiç puan alamamak hem de. ben tek bir maçta 6 tane gol yedik diye kahroluyorum şu anda ve sanıyorum ki öyle bir şey yaşanacak olsa galatasaray aşkım devam etse de insan içinde "galatasaraylıyım" demeye utanacağım.

affedin emi?