bugün

sözlükteki kürt düşmanlığı

olay dil mil değil seksenlerde rusyanın doksanlarda abd nin provokasyon amaçlı desteklediği örgüte bir propaganda kıyafeti lazımdı önce yetmişlerdeki irili ufaklı marksist örgütlerden bir örgüt kuruldu ama cılızdı ancak yabancı desteğinden sonra donanım bulup eylemler başladı sonra taban yaratmak için argümanlar yazılmaya başladı.
devletin bu örgüte bakışı daima yabancı ülkelerle yaptığı siyasal işbirliği üzerinden oldu kimse kürt halkını örgütün yaşam sebebi olarak görüp toptan cezalandıralım onları her şeyden mahrum edelim aymazlığı ile hareket etmedi. önce bu iftiranın önünü alalım.
tabii ki de bu katliamcı örgütün iğrenç eylemleri sonucu sempatizanlarına karşı ister istemez antipati oluştu ki bu dünyanın neresine gitseniz böyle olurdu..
buna rağmen türk insanı hala aklıselimini yitirip yukarda görüş belirten cahil kürtler gibi diğer halkı aynı kefeye koymuyor.. öyle olsa tıpkı onların askere polise öğretmene yaptığı gibi batıda da bir katliam dalgası başlardı kürtlere karşı bu olmadı ise sorunun yapay sebeplerden üretildiğini türk kürt çoğu insanın bildiği içindir.
senin dil dediğin argüman o kadar boş bir söylem ki pkk lılar ve siyasi uzantıları kürtçe açıklama yapmıyor çünkü onları çoğu anlamıyor ortada tüm halkın bildiği bir dil olmadığı sadece kısmen farsça kısmen arapça ordan burdan kırpık bir şeylerden üretilmeye çalışılan yöreye göre değişen lehçelerden müteşekkil bir dil olduğu için...